Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 20 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 20 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθείς

Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη απ' τον Καρκίνο με τον  Ήλιο και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, ομορφαίνουν τα συναισθήματα και το κλίμα γενικά, προσφέρουν έμπνευση, αυτοπεποίθηση, σε μια αρκετά δημιουργική, ευχάριστη και ρομαντική μέρα. Φλερτ, ευκαιρίες για εξόδους, χόμπι, παιχνίδι, τέχνη. Προσέξτε κάποια έκτακτα έξοδα το βράδυ.

Κριός

Αυξάνει το συναισθηματισμό και  την αναμόχλευση του παρελθόντος  σήμερα η διέλευση της Σελήνης  απ' τον Καρκίνο, ενώ θα ασχοληθείτε  περισσότερο με θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας. Οι θετικές όψεις  που σχηματίζει φέρνουν καλλιτεχνική έμπνευση και πνευματική ανάταση, όμως προς το βράδυ αναμένεται ένταση και ορισμένα απρόοπτα.

Ταύρος

Μια επικοινωνιακή μέρα, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης  μαλακώνουν τη διάθεση και το νου. Ευκαιρίες για γνωριμίες, κουβεντούλα, βόλτες και αρκετές ιδέες και έμπνευση. Οι φιλικές και συγγενικές σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά. Το βράδυ όμως θα γίνει πιο νευρικό το κλίμα και γι' αυτό το λόγο μπορεί να δυσκολευτείτε στον ύπνο ή τη χαλάρωση.

Δίδυμοι

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει  η Σελήνη σήμερα, μια μέρα που μπορεί να είναι αρκετά γόνιμη οικονομικά κι επαγγελματικά. Οι σχέσεις με άτομα εξουσίας βελτιώνονται με διακριτικούς τρόπους. Το βράδυ μόνο προσέξτε ορισμένα έκτακτα έξοδα ή και κάποιες ανατροπές σε σχέδια και απότομες συμπεριφορές στις φιλικές κυρίως σχέσεις.

Καρκίνος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα η Σελήνη και οι θετικές όψεις  που σχηματίζει με Ήλιο και Ποσειδώνα  τονώνουν τη ζωτικότητα, τη δημιουργικότητα, τη χαρά, την αυτοπεποίθηση και  την έμπνευσή σας. Ρομαντισμός και  φαντασία. Θετικές εξελίξεις σε σπουδές και νομικά θέματα. Το βράδυ όμως θα είναι νευρικό και με πιθανά απρόοπτα.

Λέων

Μαλακώνει πολύ τη ψυχολογία σας  η Σελήνη απ' τον Καρκίνο για  το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, λόγω των θετικών όψεων που  σχηματίζει. Ανανεωτικός ύπνος, στιγμές απομόνωσης που προσφέρουν έμπνευση και δίνουν διέξοδο για τη δημιουργικότητά σας. Όμορφες ερωτικές εμπειρίες. Το βράδυ όμως αυξάνει η κυκλοθυμία και η νευρική ένταση.

Παρθένος

Βελτιώνουν τις σχέσεις οι θετικές  όψεις της Σελήνης σήμερα, κι έτσι η συναισθηματική ανταλλαγή στις φιλίες αλλά και με το σύντροφο ή τους συνεργάτες γίνεται σε ήπιο και όμορφο κλίμα για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ρομαντισμός, καλλιτεχνική έμπνευση, ψυχική ανάταση. Το βράδυ όμως μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες εντάσεις.

Ζυγός

Με θετικό τρόπο τονίζει τα επαγγελματικά  σας η Σελήνη σήμερα, ενώ οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει βελτιώνουν τις σχέσεις με ανωτέρους και  γενικά το κλίμα στο χώρο εργασίας. Το βράδυ όμως αναμένεται κυκλοθυμία, νευρική ένταση και κάποιες ανατροπές  ή απρόοπτα, ενώ ο σύντροφος ή κάποιος συγγενής εξ' αγχιστείας μπορεί να φερθεί απότομα.

Σκορπιός

Η Σελήνη απ' το φιλικό σας ζώδιο  του Καρκίνου σχηματίζει θετικές  όψεις, κι έτσι το μεγαλύτερο κομμάτι  της μέρας θα είναι ήπιο, ευχάριστο, δημιουργικό και ρομαντικό. Αυξημένη φαντασία, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση. Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά και σε θέματα σπουδών ή νομικών. Το βράδυ όμως προσέξτε τη διατροφή σας – πιθανές εντερικές ενοχλήσεις.

Τοξότης

Λίγο πιο εσωστρεφής αλλά ήπια μέρα, ενώ έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, τα οποία αναμένεται να πάνε καλά. Ίσως κιόλας ορισμένα άτομα σάς βοηθούν. Το κλίμα στις ερωτικές και οικογενειακές σχέσεις βελτιώνεται, εκτός απ' το βράδυ που αναμένονται και κάποιες απρόοπτες αντιδράσεις ή εξελίξεις στα αισθηματικά.

Αιγόκερως

Κοινωνική και θετική η σημερινή μέρα, με τις ευνοϊκές όψεις της  Σελήνης να ομορφαίνουν τα συναισθήματα, να μαλακώνουν το νου και τη διάθεση, ενώ το πάρε-δώσε σε σχέσεις και  συνεργασίες γίνεται ήπια και  ευχάριστα. Ωστόσο το βράδυ το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού ίσως φέρει κάποια ξαφνικά γεγονότα, κυκλοθυμία και νευρικότητα.

Υδροχόος

Καλά πάνε τα επαγγελματικά και  τα οικονομικά σας σήμερα, σε μια  μέρα γόνιμη και κερδοφόρα. Η καθημερινότητα είναι ευχάριστη, το κλίμα στο  χώρο δουλειάς επίσης, ενώ ακόμα είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε δίαιτα, να ασχοληθείτε με τη διατροφή και το fitness. Το βράδυ προσέξτε κάποια επικοινωνιακά απρόοπτα και τη νευρική ένταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being