Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΣΕ Πατρών: Απλήρωτοι δυόμισι μήνες στο Κλιμάκιο Πύργου

ΔΕΣΕ Πατρών: Απλήρωτοι δυόμισι μήνες στο...

Διαμαρτύρονται έντονα για τις καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων

Εργαζόμενοι εποχικοί στο κλιμάκιο Πύργου της ΔΕΣΕ Πατρών διαμαρτύρονται έντονα για τις καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων. Την καταγγελία έκανε o γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πύργου, Χαράλαμπος Τζίμης.

Όπως τόνισε «έτυχε να μείνουμε άνεργοι όχι με δική μας ευθύνη, αλλά των κυβερνήσεων. Δουλεύουμε επί μακρό χρονικό διάστημα στη ΔΕΣΕ Πατρών στο Κλιμάκιο Πύργου. Παρά τις υποσχέσεις του κ. Περιφερειάρχη ότι σήμερα θα πληρωθούμε, αύριο θα πληρωθούμε, έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχουμε λεφτά στην τσέπη μας.

Δεν έχουμε να πληρώσουμε τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, δεν μπορούμε να αγοράσουμε τα αναγκαία, το γάλα μας, το ρύζι, τα μακαρόνια για την οικογένειά μας. Στο διάστημα αυτό όλοι οι μόνιμοι υπάλληλοι έχουν πληρωθεί. Εμείς τι είμαστε; Ρατσισμός και σε αυτό το θέμα; Πρέπει να δοθεί ένα τέλος, δεν μπορούμε να πεθάνουμε γιατί το θέλει ο κ. Περιφερειάρχης, γιατί το θέλει η σημερινή κυβέρνηση, γιατί το θέλουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας.
Είμαστε απλήρωτοι εδώ και δυόμισι μήνες, πότε θα πληρωθούμε» εξήγησε στις δηλώσεις του ο κ. Τζίμης. Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στους τους οικοδόμους να δώσουν δυναμικό «παρών» στη μεγάλη απεργία στις 20 Φεβρουαρίου. «Ζητάμε να βρεθούν όλοι να στηρίξουν την απεργία, να φέρουν μαζί τους φίλους και τις οικογένειές τους» είπε ο κ. Τζίμης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις