Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 7 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 7 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος
Καθώς διατρέχει η γλυκιά Αφροδίτη το ζώδιό σας, κορυφώνει σήμερα μια εξαιρετική όψη με τον τυχερό Δία, η οποία τις τελευταίες μέρες  καλυτερεύει αισθητά τα έσοδα  και τα ερωτικά. Επιτυχίες ή θετικές  εξελίξεις λοιπόν στα αισθηματικά, όμορφη ανταλλαγή σε όλες σας τις σχέσεις. Αυξημένη δημιουργικότητα που προσφέρει χαρά αλλά και κέρδη.

Ιχθείς
Το θετικό κλείσιμο οικονομικών ή άλλων ζητημάτων φέρνει η πολύ καλή όψη Αφροδίτης-Δία που  κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι φεύγει ένα βάρος. Είναι μια επιρροή που μαλακώνει τον εσωτερικό σας κόσμο και σάς απαλλάσσει από άγχη, ενώ ο ύπνος είναι ξεκούραστος και αναζωογονητικός. Ευνοείται ό,τι καλλιτεχνικό, αλλά και θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Κριός
Μια εξαιρετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο ευεργετεί τις σχέσεις και τα οικονομικά σας. Συμφέρουσες  συμφωνίες, γνωριμίες που αποδεικνύονται γόνιμες, ευχάριστη κοινωνική ζωή, ενώ ευνοείται ιδιαίτερα η συμμετοχή σας σε ομάδες και συλλόγους. Οι συγγενικές σχέσεις βελτιώνονται, ενώ κάποιοι φίλοι, γνωστοί ή συγγενείς βοηθούν τη ζωή σας.

Ταύρος
Πολύ καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας είναι η ευνοϊκότατη όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, και η οποία τις τελευταίες μέρες αυξάνει τα έσοδα αλλά και την επαγγελματική και κοινωνική σας δημοφιλία. Ευχάριστες αγορές, κερδοφόρες πωλήσεις, εύνοια από ανωτέρους. Προωθήστε τον εαυτό σας – η αξία σας αναγνωρίζεται τώρα.

Δίδυμοι
Το ζώδιό σας ευεργετείται ιδιαίτερα απ' την εξαιρετική γωνία Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία  τις τελευταίες μέρες φέρνει αισθηματικά  και οικονομικά δώρα. Όλες σας οι σχέσεις έχουν τώρα το δυναμικό να καλυτερεύσουν – βιώνετε γενναιοδωρία συναισθημάτων, από και προς εσάς. Εύνοια επίσης σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα.

Καρκίνος
Ο συναισθηματικός σας κόσμος γίνεται  πολύ πιο θετικός αυτές τις  μέρες με την πολύ καλή γωνία Αφροδίτης-Δία  που κορυφώνεται τώρα. Ψυχική ανάταση, αίσθημα ξεκούρασης, ενώ η ερωτική σας ζωή είναι στα καλύτερά της. Επίσης είναι πιθανό να δέχεστε οικονομική εύνοια από τρίτους, ή να πηγαίνουν καλά άλλα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν.

Λέων
Ευχάριστη κοινωνική ζωή και θετικές εξελίξεις σε σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες φέρνει η πολύ ευεργετική όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Μην παίρνετε σαν δεδομένο το ωραίο κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις σας τώρα. Φλερτ και ωραίες παρουσίες στη ζωή σας φέρνουν ομορφιά και ισορροπία. Καλά πάνε και τα οικονομικά.

Παρθένος
Ιδιαίτερα ευεργετικό για τα επαγγελματικά σας το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο τις τελευταίες μέρες βελτιώνει σημαντικά το κλίμα στο χώρο εργασίας, τις επαγγελματικές σχέσεις και τις επαφές σας με ανωτέρους. Ίσως κιόλας κάποια άτομα εξουσίας να αναγνωρίζουν το έργο σας. Είναι μια όψη που καλυτερεύει και τα έσοδα.

Ζυγός
Η αρμονία που επιζητείτε είναι τώρα εφικτή, με το πολύ ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία να καλυτερεύει αισθητά  τις σχέσεις. Το κλίμα είναι ευχάριστο σε όλες τις επαφές σας, ενώ συγχωρούνται σφάλματα του παρελθόντος. Ερωτικές επιτυχίες, δημιουργικότητα που ευχαριστεί και αποφέρει κέρδη. Βελτιώνεται λοιπόν το εισόδημα. Επιτυχίες σε σπουδές και νομικά ζητήματα.

Σκορπιός
Ισορροπεί τα συναισθήματα η ευεργετική γωνία Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται τώρα, μια όψη που δημιουργεί ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις. Η οικογένεια είναι πηγή χαράς, ασφάλειας αλλά και οικονομικής βοήθειας, ενώ η οικιακή ζωή είναι όμορφη. Καλυτερεύουν τα έσοδα γενικά, όπως επίσης και η ερωτική σας ζωή. Εύνοια σε θέματα ακινήτων ή κληρονομικών.

Τοξότης
Γλυκαίνει σημαντικά την επικοινωνία στις καθημερινές αλλά και στις πιο προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες ή πολύ θετική όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Λόγω αυτής της επιρροής μπορεί τις τελευταίες μέρες να υπάρχουν θετικές ερωτικές εξελίξεις, ή ευνοϊκές συμφωνίες και συνεργασίες. Καλοσύνη, γενναιοδωρία. Ευχάριστα νέα, ωραία ταξιδάκια ή βόλτες.

Αιγόκερως
Τη δυνατότητα για οικονομική βελτίωση φέρνει η πολύ ωραία όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, έτσι τις τελευταίες μέρες τα έσοδά σας είναι πιθανό να έχουν αυξηθεί, ή μπορεί να κάνετε κερδοφόρες συμφωνίες, αγορές, πωλήσεις κλπ. Επίσης ευεργετεί και τα επαγγελματικά και η εργασία σας τώρα εκτιμάται και σάς ευχαριστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being