Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 28 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 28 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Άμεσα επηρεάζει σήμερα το ζώδιό σας η αντίθεση Σελήνης-Άρη, η οποία εντείνει ορισμένα άγχη και προκαλεί συγκρούσεις και ανταγωνισμούς. Ίσως είστε αρκετά απαιτητικοί και η θέλησή σας δεν διοχετεύεται διακριτικά κι ευγενικά. Βιασύνες, μικροατυχήματα και εριστικότητα θέλουν προσοχή. Καλή διέξοδος τα σπορ.

Ιχθείς

Τον εργασιακό οίκο τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ σχηματίζει δυσμενή όψη με τον πολεμικό Άρη, κι έτσι δεν αποκλείεται στο χώρο δουλειάς αλλά και στη καθημερινότητα να δημιουργηθούν εντάσεις. Λίγο παραπάνω άγχος για τα επαγγελματικά αλλά και για θέματα υγείας. Προσέξτε περισσότερο τη διατροφή σας.

Κριός

Δημιουργική κι εξωστρεφής μέρα σήμερα με τη Σελήνη να διατρέχει το Λέοντα και θα έχετε την ευκαιρία για σπορ, παιχνίδι, διασκέδαση, φλερτ και χόμπι. Ωστόσο η δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον Άρη ανεβάζει τον εγωισμό, γι’ αυτό προσέξτε τις συγκρούσεις, κυρίως στα αισθηματικά και στις φιλίες, αλλά και με τα παιδιά.

Ταύρος

Εύφλεκτο το κλίμα σήμερα με την δύσκολη αντίθεση Σελήνης-Άρη, γι’ αυτό είναι λογικό να υπάρχουν παραπάνω νεύρα κι ένταση. Προσέξτε ιδιαίτερα τον εγωισμό σας, καθώς μπορεί να προκαλέσει διχόνοιες, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο αλλά και με την οικογένεια. Μπορεί και να γίνετε αντιπαθητικοί για ορισμένους ανθρώπους.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακή κι εξωστρεφής μέρα, με πολλές επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες και αρκετές μετακινήσεις. Όμως σε όλες σας αυτές τις δραστηριότητες θα πρέπει να προσέξετε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις, καθώς η Σελήνη σχηματίζει δυσμενή γωνία με τον Άρη και δημιουργεί πολεμικό κλίμα. Συγκρούσεις με συγγενείς.

Καρκίνος

Πιθανά έντονα οικονομικά άγχη σήμερα, με τη δύσκολη όψη Σελήνης-Άρη να μην φέρνει τα πράγματα όπως θα τα θέλατε. Αυξάνει επίσης τη κτητικότητα, τις ζήλιες και τους ανταγωνισμούς, κάτι που προκαλεί προστριβές. Σίγουρα είναι μέρα με πολεμική διάθεση αλλά αναγκάζεστε να βγείτε απ’ την αδράνεια σε κάποιο επίπεδο.

Λέων

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα η Σελήνη, σχηματίζει μια δύσκολη αντίθεση με τον πολεμικό Άρη, γι’ αυτό είναι λογικό να υπάρχει αρκετός εκνευρισμός. Προσέξτε ιδιαίτερα τις βιασύνες, τα ατυχήματα, τις φλεγμονές, τα κρυώματα, τα κοψίματα, κλπ. Ο εγωισμός σας σήμερα τείνει να σας τυφλώνει, κι αυτό φέρνει εντάσεις.

Παρθένος

Σήμερα κορυφώνεται μια τυχερή για τα επαγγελματικά σας  όψη, το τρίγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο τις τελευταίες μέρες φέρνει επιτυχίες  και ανοίγματα, ενώ αναγνωρίζεται η δουλειά σας. Η πανσέληνος της Κυριακής όμως είναι δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά, και ίσως σάς κλείσει μέσα ώστε να κάνετε ορισμένα ξεκαθαρίσματα με τον εαυτό σας.

Ζυγός

Μέρα δικτύωσης και συναντήσεων με φίλους ή με ομάδες και συλλόγους, αλλά είναι πιθανό να επικρατεί εριστική διάθεση. Το ζώδιό σας δεν αντέχει τους ανταγωνισμούς και αγαπά την αρμονία, κι έτσι σήμερα μπορεί να ταλαιπωρηθείτε από τις εντάσεις που προκαλεί η όψη Σελήνης-Άρη, κυρίως με τους φίλους, τα παιδιά αλλά και στα αισθηματικά.

Σκορπιός

Αρκετά έντονη μέρα, με την δύσκολη αντίθεση Σελήνης-Άρη να δυναμώνει ιδιαίτερα τον εγωισμό και να ωθεί σε προστριβές, κυρίως μάλιστα στον επαγγελματικό χώρο, με άτομα εξουσίας αλλά και με την οικογένεια. Τα θέλω σας τώρα είναι πολύ ισχυρά, αλλά προσέξτε να μην τυφλώνεστε από αυτά. Προσοχή επίσης σε μικρο-ατυχήματα.

Τοξότης

Ο οικονομικός σας τομέας είναι πιθανό να παρουσιάσει πρόσθετα άγχη σήμερα με τη δύσκολη γωνία Σελήνης-Άρη, η οποία εμποδίζει και την ομαλή ροή πληρωμών, αγορών και άλλων συναλλαγών. Προσέξτε κυρίως ό,τι σχετίζεται με δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά, εφοριακά κλπ, όπου είναι πιθανές ταλαιπωρίες.

Αιγόκερως

Το ζώδιό σας αγχώνεται περισσότερο από τα άλλα για οικονομικά και πρακτικά θέματα, ένα άγχος που είναι λογικό να έχει αυξηθεί τις τελευταίες μέρες με τη δύσκολη γωνία Ερμή-Κρόνου. Πιθανές καθυστερήσεις σε πληρωμές και άλλα οικονομικά θέματα, αλλά και στην εξέλιξη των σχεδίων σας. Κριτικές στις φιλίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being