Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τι πραγματικά είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο επίμαχο βίντεο

Τι πραγματικά είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖ...

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος προαναγγέλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος κάνει λόγο για κατασυκοφάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή το επίμαχο βίντεο που πυροδότησε νέα κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την «Κουμουνδούρου».

«Η ΝΔ και η κυβέρνηση προέβησαν σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, φτάνοντας στο σημείο να πλαστογραφήσουν βίντεο στο οποίο διαστρεβλώνονται εντελώς οι δηλώσεις μου», υπογραμμίζει ο βουλευτής.

Ο κ. Διαμαντόπουλος εμφανίζεται στο βίντεο να τοποθετείται κατά της βίας και προτείνει ένα κίνημα δημιουργικό το οποίο θα οδηγήσει στον μετασχηματισμό της κοινωνίας.

Όπως καταγγέλλει, η ΝΔ θέλει να παρουσιάσει ως υποκινητή της βίας και της τρομοκρατίας τόσο τον ίδιο όσο και τον πολιτικό χώρο τον οποίο εκπροσωπεί, «παίζοντας άκρως επικίνδυνα παιχνίδια με τη δημοκρατία».

«Οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό. Επειδή, όμως, είμαστε και εμείς υποστηρικτές της νομιμότητας, επιφυλάσσομαι προσωπικά για το πώς θα κινηθώ νομικά απέναντι στους συκοφάντες και τους λασπολόγους», επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις