Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σε καθοδική πορεία το Τσίρκο του Ήλιου

Σε καθοδική πορεία το Τσίρκο του Ήλιου

Περικοπές μισθών και άσχημες κριτικές

Το νέο σόου του φημισμένου Cirque du Soleil στο Λονδίνο πήρε ανάμεικτες κριτικές και την ώρα που οι υπεύθυνοί του έκοψαν ολίγον τι βάρβαρα τους μισθούς 400 εργαζομένων σ' αυτό, η μοίρα του διεθνούς Τσίρκου του ΄Ηλιου αρχίζει να διαγράφεται λιγότερο φωτεινή απ' ότι φαινόταν μέχρι σήμερα.

 

Καθώς το διάσημο σχήμα με έδρα τον Καναδά κοντεύει να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά του, τα ερωτηματικά πυκνώνουν σχετικά με το αν έχει χάσει το δρόμο του. Τι κι αν την προηγούμενη χρονιά από τις 19 παραστάσεις που έδωσε σ' όλο τον πλανήτη _ μεταξύ των οποίων και στη χώρα μας _ το Cirque du Soleil συγκέντρωσε το αστρονομικό ποσό των 634 εκατομμυρίων λιρών; Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι το Τσίρκο δεν κατάφερε να κάνει κέρδη.

 

Ο εκπρόσωπός του, Ρενέ Κλοντ Μναρντ ανέφερε ότι το Cirque du Soleil αναθεωρεί όλα του τα έξοδα «για να διασφαλίσουμε ότι τα ελαττώνουμε σημαντικά», σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Η τελευταία παράσταση του Τσίρκου στο Royal Albert Hall φέτος τον Ιανουάριο δεν πήρε και τα καλύτερα σχόλια. «Εντυπωσιακό αλλά χωρίς σχεδόν καθόλου ψυχή», ανέφερε κάποιος κριτικός, ενώ ο Independent on Sunday δεν παρέλειψε να καυτηριάσει τις τιμές των εισιτηρίων που έφτασαν στο ύψος της... στρατόσφαιρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture