Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 17 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 17 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Η δύσκολη γωνία Σελήνης-Πλούτωνα ίσως σας κάνει να νιώθετε λίγο απομονωμένοι συναισθηματικά μέχρι το μεσημέρι, ενώ δημιουργεί και βαριά διάθεση. Κατόπιν όμως έρχεται βελτίωση, με τη θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου να ισορροπεί τη ψυχολογία σας, να βελτιώνει τα έσοδα και τις σχέσεις, ενώ οι φίλοι σάς υποστηρίζουν.

Υδροχόος

Μια επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, αλλά μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε ορισμένα εμπόδια στις επαφές, στα ραντεβού αλλά και στις μετακινήσεις. Επίσης προσέξτε τα παρασκήνια και τα κουτσομπολιά. Ο ψυχικός σας κόσμος ισορροπεί απ’ το απόγευμα, ενώ βελτιώνονται και οι επαγγελματικές σχέσεις.

Ιχθείς

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ μέχρι το μεσημέρι σχηματίζει δύσκολες όψεις, γι’ αυτό είναι λογικό να βιώνετε οικονομική πίεση και πρόσκαιρα αδιέξοδα. Απ' το απόγευμα όμως διαφαίνεται βελτίωση, ίσως και οικονομική στήριξη από τρίτους, ενώ οι φίλοι, το ίντερνετ και οι ομάδες είναι θετική επιρροή.

Κριός

Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα και κάνει τη διάθεση δραστήρια αλλά και πολεμική, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς και τις διαφωνίες, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό χώρο. Ωστόσο κορυφώνεται και μια θετική όψη με την Αφροδίτη, η οποία βελτιώνει λίγο τα οικονομικά και τα επαγγελματικά.

Ταύρος

Η θετική γωνία εξαγώνου Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει επιτέλους μια σταθεροποίηση στις σχέσεις σας αλλά και στα οικονομικά, τομείς που είχαν αποσταθεροποιηθεί την τελευταία εβδομάδα. Δεν θα λείπουν ωστόσο και κάποια παρασκήνια ή νεύρα σήμερα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τις αντιθέσεις με συγγενείς εξ’ αγχιστείας.

Δίδυμοι

Έμφαση στον οίκο της φιλίας δίνει σήμερα η Σελήνη, αλλά καθώς δημιουργεί δύσκολες όψεις, είναι πιθανό να προκληθούν έριδες και να βγουν στην επιφάνεια διαφορές. Ωστόσο κορυφώνεται και μια θετική όψη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο βελτιώνει οικονομικά κι επαγγελματικά, προσφέροντας μια σταθεροποίηση.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα βαραίνει τη ψυχολογία, μέχρι το μεσημέρι κυρίως, ενώ προκαλεί και καθάρσεις ή παρασκήνια σε σχέσεις κι επαγγελματικά. Μην το παίζετε θύματα αλλά εκτιμήστε καλύτερα τους άλλους και τις καταστάσεις, και η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου απ’ το απόγευμα υπόσχεται βελτίωση στα ερωτικά.

Λέων

Η θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου ισορροπεί το κλίμα στο χώρο εργασίας και στη καθημερινότητα, κάτι που χρειαζόταν, μετά απ’ τα «δράματα» των προηγούμενων ημερών. Επίσης ισορροπούν τα συναισθήματα και οι οικογενειακές σχέσεις. Απ’ το απόγευμα κυρίως θα αντιληφθείτε τη βελτίωση, γιατί το πρωί θα υπάρχει ακόμα ένταση.

Παρθένος

Όταν λειτουργείτε σοβαρά και μετρημένα στην επικοινωνία, ο αυστηρός Κρόνος θα σας δίνει τα εύσημα. Έτσι και σήμερα με τη θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η ισορροπημένη επικοινωνία φέρνει κέρδη, δημιουργικότητα και βελτίωση στα ερωτικά. Το πρωί μόνο, και μέχρι το μεσημέρι, προσέξτε κάποιες ίντριγκες.

Ζυγός

Σε λίγο πιο βαρύ κλίμα ξεκινά η μέρα, λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Πλούτωνα, το οποίο μέχρι το μεσημέρι είναι πιθανό να εμποδίσει τις επιθυμίες σας να πραγματοποιηθούν. Πιθανές και διαφωνίες με το ταίρι σας, τους συνεργάτες ή την οικογένεια. Ωστόσο σύντομα θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας αλλά και τα έσοδα.

Σκορπιός

Φροντίστε σήμερα να μην σας εκνευρίσουν τυχόν εμπόδια στην εργασία, στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία, καθώς η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις και μέχρι το μεσημέρι το κλίμα είναι λίγο αρνητικό. Κατόπιν όμως θα ισορροπήσουν οι καταστάσεις, ενώ η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου βελτιώνει και τις σχέσεις σας.

Τοξότης

Η χαρά και η ανεμελιά που θα θέλατε να είχατε σήμερα εμποδίζεται, κυρίως μέχρι το μεσημέρι που σχηματίζονται δύσκολες γωνίες. Οικονομικά άγχη και πιέσεις σάς προβληματίζουν. Όμως το απόγευμα αναμένεται να βελτιωθεί σταδιακά η μέρα αλλά και τα οικονομικά σας, ενώ  μπορεί να καρποφορούν ορισμένες παλιές προσπάθειές σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being