Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Χρήστος Στυλιανέας τραγουδάει κάθε Τρίτη στο Παντοπωλείο-Πολίτικη Κουζίνα

Ο Χρήστος Στυλιανέας τραγουδάει κάθε Τρί...

Συμμετέχει και ο Γιώργος Παπαγεωργόπουλος

Συνεχίζει και αυτή την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη το βράδυ στις 10.00μμ. τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Παντοπωλείων ο Χρήστος Στυλιανέας με τραγούδια από όλη την γκάμα του παλιού ελληνικού ρεπερτορίου, σε κλίμα χορευτικό και διασκεδαστικό.

Ο Χρήστος Στυλιανέας είναι λαϊκός τραγουδιστής (ενίοτε και τραγουδοποιός), συνθέτης, μπουζουξής και κιθαρίστας, με 35ετή δισκογραφική θητεία.

Ο Χρήστος Στυλιανέας είναι λαϊκός τραγουδιστής (ενίοτε και τραγουδοποιός), συνθέτης, μπουζουξής και κιθαρίστας, με 35ετή δισκογραφική θητεία. Εγκατεστημένος από το 1984 στη Πάτρα, δέσποσε στη μεταπολιτευτική νυχτερινή ζωή της πόλης, και θεωρήθηκε αυθεντία του ελληνικού τραγουδιού. Σημαντική στιγμή της καριέρας του το 1968 η συνεργασία του για ένα χρόνο με την Σωτηρία Μπέλλου στις νεφέλες στην πλάκα.

Εκτός από τις αρκετές προσωπικές δισκογραφικές δουλειές, είχε αρκετές συμμετοχές σε άλμπουμς, ενώ έντυσε μουσικά τη δουλειά Εδώ Σαχάρα (1992) της Σόφης Παππά. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει διάφοροι καλλιτέχνες. Επίσης, έχει τραγουδήσει πολιτικά τραγούδια του Σπύρου Σαμοΐλη, και συμμετείχε στο άλμπουμ Είμαι Καλά, σε ποίηση του Μενέλαου Λουντέμη, του οποίου η κυκλοφορία συνέπεσε με τον ερχομό του Λουντέμη από τη μακρόχρονη εξορία του.

Ο Λουντέμης ήταν παρόν στην παρουσίαση του άλμπουμ από την δισκογραφική εταιρία Lyra, ενώ στον δίσκο ακούγεται να απαγγέλλει ο ίδιος, από μια ηχογράφηση που έκανε όταν ήταν ακόμη στην εξορία. Το έργο αυτό, επανακυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2009, και εκτός από το Χρήστο Στυλιανέα συμμετείχαν οι Ισιδώρα Σιδέρη, Ελένη Βιτάλη και Μάρω Λύτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View