Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 21 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 21 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Βγαίνει απ’ το ζώδιό σας σήμερα ο Ήλιος και εισέρχεται στον Αιγόκερω (χειμερινό ηλιοστάσιο) απ’ όπου για ένα μήνα θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα. Έτσι είναι περίοδος αγορών, πληρωμών, πωλήσεων κλπ, ενώ η δημιουργικότητά σας αποφέρει κέρδη. Ωστόσο μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου είναι πιθανά και έκτακτα έξοδα.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο ζωοδότης Ήλιος και σηματοδοτεί το χειμερινό ηλιοστάσιο. Για έναν μήνα λοιπόν, θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου, με τη λάμψη και τη ζωτικότητά σας να αυξάνουν. Επίσης αυξάνει και η δημιουργικότητά σας. Δεν θα λείψουν ωστόσο και κάποια απρόοπτα έως το τέλος Δεκεμβρίου.

Υδροχόος

Με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σήμερα (χειμερινό ηλιοστάσιο) μπαίνετε σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο μέχρι τα γενέθλιά σας, όπου θα κλείνετε κύκλους και λογαριασμούς με το παρελθόν. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και φυγή, αλλά και για ενασχόληση με ό,τι καλλιτεχνικό και πνευματικό. Ο εσωτερικός σας κόσμος φωτίζεται.

Ιχθείς

Η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σήμερα (χειμερινό ηλιοστάσιο) θα ενεργοποιήσει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης για ένα μήνα. Έτσι είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με τις παρέες σας και με ομάδες ή συλλόγους στους οποίους δραστηριοποιείστε, ενώ θα εστιάσετε τη προσοχή σας και στην online δικτύωση. Σχέδια για το μέλλον.

Κριός

Χειμερινό ηλιοστάσιο σήμερα κι ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω, απ’  όπου για ένα μήνα θα ενεργοποιεί τον επαγγελματικό σας οίκο. Έτσι είναι περίοδος όπου μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία για επαφές με άτομα εξουσίας. Ό,τι κάντε τώρα είναι πιο φανερό στους άλλους.

Ταύρος

Η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σήμερα θα ευνοήσει το ζώδιό σας, καθώς εισέρχεται στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω (χειμερινό ηλιοστάσιο) και για ένα μήνα θα τονώσει τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Επίσης θα τονίσει θέματα ταξιδιών, σπουδών και νομικών. Πιθανές επαφές με ανθρώπους απ’ το εξωτερικό.

Δίδυμοι

Αλλάζει ζώδιό σήμερα ο Ήλιος με το χειμερινό ηλιοστάσιο και εισέρχεται στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω. Έτσι το κλίμα γίνεται πιο συντηρητικό κι εσωστρεφές, ενώ για ένα μήνα θα τονίσει θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι σχετίζεται με δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, διατροφή συζύγου κλπ, όπου δεν θα λείψουν τα απρόοπτα.

Καρκίνος

Σε μια κοινωνική περίοδο σάς βάζει η είσοδος του Ηλίου στον Αιγόκερω (χειμερινό ηλιοστάσιο) κι έτσι ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά από σήμερα θα δώσει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, σχέσεις, συνεργασίες και αρκετό socializing. Δεν αποκλείονται όμως και κάποιες άστατες συμπεριφορές σε σχέσεις κι επαγγελματικά μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Λέων

Σήμερα είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο, και η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δραστηριοποιήσει τον εργασιακό σας τομέα για ένα μήνα. Έτσι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι παραγωγικές, ενώ θα ασχοληθείτε επίσης και με θέματα υγείας, διατροφής και τακτοποίησης καθημερινών ζητημάτων και λεπτομερειών της ζωής.

Παρθένος

Σε μια δημιουργική περίοδο ενός μήνα σάς βάζει από σήμερα η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω (χειμερινό ηλιοστάσιο). Η διέλευση αυτή ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη ζωτικότητά σας, ενώ θα έχετε επίσης την ευκαιρία να φλερτάρετε, να βγείτε και να διασκεδάσετε, να ασχοληθείτε με χόμπι, εκδρομές και παιχνίδια.

Ζυγός

Αλλάζει ζώδιό σήμερα ο Ήλιος (χειμερινό ηλιοστάσιο) και θα ενεργοποιήσει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για ένα μήνα. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται σε θέματα ακινήτων, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για ευχάριστο cocooning με τους δικούς σας. Μετακομίσεις κι ανακαινίσεις πιθανές.

Σκορπιός

Σε μια πιο επικοινωνιακή περίοδο σάς βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σήμερα (χειμερινό ηλιοστάσιο), κι έτσι μέσα στις γιορτές βγαίνετε απ’ το καβούκι σας και θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες και ταξιδάκια. Επαφές με συγγενείς και αρκετή κουβεντούλα. Δημιουργικές ιδέες και επαγγελματικές συζητήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being