Οι μουσικές βραδιές θα φιλοξενηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλιό Νοσοκομείο)
Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων προσκαλεί όλους τους Αιγιαλείς αλλά και τους Πατρινούς σε δύο ξεχωριστές συναυλίες της Πολυφωνικής Χορωδίας Αιγιαλείας με θέμα «Μια φορά και ένα τραγούδι», που θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλιό Νοσοκομείο) το ερχόμενο Σάββατο 1η Δεκεμβρίου και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 20.00.
Μαέστρος στην συναυλία θα είναι η εξαίρετη σοπράνο Αλίκη Ζαφείρη. Προσκλήσεις θα διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Ανδρονοπούλου 12 στο Αίγιο (Τετάρτη 6μ.μ.- 8.30μ.μ. & Παρασκευή 10π.μ.-1μ.μ & 6μ.μ.- 8.30μ.μ), στο κατάστημα «FANTASY» Μητροπόλεως 24, τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων και στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου, τις βραδιές των συναυλιών.
Τα έσοδα θα διατεθούν για τις μεγάλες ανάγκες λειτουργίας της Ιονίου Βιβλιοθήκης Αιγίου (είσοδος μόνο 5 €). Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Αιγιαλείας. Το Πολιτιστικό Κέντρο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Ζωοδόχου Πηγής, στο Αίγιο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








