Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μετά το γάμο μπήκε στο νοσοκομείο η Νικολέτα Καρρά

Μετά το γάμο μπήκε στο νοσοκομείο η Νικολέτα Καρρά

Οι γιατροί διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα

Μπορεί ακόμα να μην έχουν φύγει τα ρύζια από τα μαλλιά της, όμως η Νικολέτα Καρρά λίγες μόλις μέρες από το γάμο της με τον καλό της Φώτο Πιττάτζη, βρέθηκε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα και η γνωστή ηθοποιός αναγκάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο.

«Είχα κάποιες ενοχλήσεις την Τρίτη το βράδυ. Την Τετάρτη το πρωί ήταν ακόμα χειρότερα και αναγκάστηκα να πάω στο γιατρό. Ήταν μια εκκολαπτόμενη γαστρεντερίτιδα, που εξαιτίας έμεινα στο νοσοκομείο, μου έβαλα ορούς και τη γλίτωσα», είπε.

Μετά την περιπέτεια της υγείας της, η Νικολέτα προσέχει τώρα ακόμα περισσότερα τη διατροφή της και ακολουθεί και φαρμακευτική αγωγή για να αναρρώσει τελείως.

«Είμαι καλύτερα και μάλλον, επειδή πήγα εγκαίρως στο νοσοκομείο και με κράτησαν μέσα, γλιτώσαμε και την χειρότερη εξέλιξη της γαστρεντερίτιδας», είπε.

Παρά την αναποδιά αυτή πάντως, η ηθοποιός διανύει την καλύτερη περίοδό της, δίπλα στον σύζυγό της πλεόν, Φώτο Πιττάτζη.

«Είμαι μια χαρά, όπως κάθε άνθρωπος που είναι νιόπαντρος. Είμαι μια χαρά. Αυτά συμβαίνουν, τι να κάνουμε; Είναι κάποιες αναποδιές που δεν μπορούμε να τις γλιτώσουμε», τόνισε.

Όσο για το ταξίδι του μέλιτος; Μάλλον θα πρέπει να περιμένει.

«Δεν το έχουμε ανάγκη, μόλις τελείωσε το καλοκαίρι, κάναμε πολλές διακοπές. Είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε λίγο με τη δουλειά μας και οι δύο, εποχές που είναι και θα το πάμε κάποια άλλη στιγμή που θα το έχουμε και μεγαλύτερη ανάγκη για να ξεκουραστούμε», είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight