Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η απάντηση του Γραφείου Δοξιάδη για το Εθνικό Κτηματολόγιο

Η απάντηση του Γραφείου Δοξιάδη για το Ε...

Με αφορμή ανάρτηση του thebest.gr

Το thebest.gr έλαβε από τον νόμιμο εκπρόσωπο του «ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΟΞΙΑΔΗ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΓΕΩΡΓΙΑ Ν. ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡ. ΠΑΠΑΤΣΩΡΗΣ» κ. Ιωάννη Καρβούνη την ακόλουθη επιστολή:

"Με την παρούσα, επιθυμούμε να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα αναφορικά με το από 11-9-2102 δημοσίευμα της ιστοσελίδα Thebest.gr με τίτλο «Το Συμβούλιο της Επικρατείας «φρενάρει» το διαγωνισμό για το Εθνικό Κτηματολόγιο», εκφράζοντας τη δυσφορία μας για πλήρη διαστρέβλωση των γεγονότων που επιχειρείται με το εν λόγω άρθρο και την απορία μας για τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί η αναγγελία δήθεν «ακύρωσης» ενός έργου, το οποίο, στην πραγματικότητα, δύναται, πλέον, να ολοκληρωθεί άμεσα!

Ειδικότερα με την υπ’ αριθμ. 3231/2012 Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (Δ’ Τμήμα), αποκλείστηκε μία εκ των δύο Συμπράξεων που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό με σκοπό την ανάληψη της μελέτης με τίτλο: «ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Β’ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» και ειδικότερα της σύμβασης που αφορά στην κτηματογράφηση του Δήμου Αθηναίων (ΚΤ-01), ΉΤΟΙ Η Σύμπραξη «ΜΕΛΕΤΗ ΑΕΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΤΟΥΖΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝ/ΤΕΣ Ε.Ε.» - «ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Α.Ε.» - «ΑΛΤΑΝΑ ΣΑΡΩΦ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ» - «ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ».

Ως εκ τούτου, η (δεύτερη) Σύμπραξη  «ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΟΞΙΑΔΗ    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΓΕΩΡΓΙΑ Ν. ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡ. ΠΑΠΑΤΣΩΡΗΣ», η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, παραμένει σήμερα (μόνη) υποψήφια για την ανάθεση της μελέτης, η οποία δύναται πλέον να γίνει άμεσα.

Δεδομένης, λοιπόν, της προδήλως στρεβλής απόδοσης της πραγματικότητας, παρακαλούμε για την ανασκευή του δημοσιεύματος, κατά τα παραπάνω".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις