Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος συμ-μέτοχος στον Απόλλωνα

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος συμ-μέτοχος στον Απόλλωνα

Επιτροπή της "μελανόλευκής" ομάδας επισκέφθηκε και τον ΟΛΠΑ

Συμ-μέτοχος στην προσπάθεια της προσωρινής επιτροπής του Απόλλωνα για την δημιουργία Κ.Α.Ε. λαϊκής βάσης έγινε σήμερα ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πατρέων, κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος.
Ο κ. Κατσικόπουλος ήταν ενήμερος για την συγκέντρωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της υπό σύστασης Κ.Α.Ε. και αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης προχώρησε στην αγορά μετοχών (ως φυσικό πρόσωπο).
Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του Απόλλωνα ζήτησαν από τον κ. Κατσικόπουλο να στηρίξει την αγορά μετοχών από τον Δήμο Πατρέων στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΚΑΙ Ο ΟΛΠΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ "ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ"
Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Πατρών Α.Ε., κ. Κώστα Πλατυκώστα, συναντήθηκαν σήμερα τα μέλη της ειδικής επιτροπής του Απόλλωνα Πάτρας, Ανδρέας Μολφέτας και Κώστας Καραπάνος.
Ο κ. Πλατυκώστας ενημερώθηκε από τα μέλη της προσωρινής επιτροπής για την προσπάθεια να δημιουργηθεί Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία (Κ.Α.Ε.) λαϊκής βάσης.

Ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του Οργανισμού δεσμεύτηκε να φέρει προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.ΠΑ., το θέμα της αγοράς μετοχών που αντιστοιχεί στο 4% του Μετοχικού Κεφαλαίου (9.600¤), το οποίο είναι το μέγιστο που μπορεί να διατεθεί σε κάποιον ενδιαφερόμενο για την συμμετοχή του στην εταιρεία λαϊκής βάσης,
Η συζήτηση με τον κ. Πλατυκώστα και οι δεσμεύσεις που ανέλαβε άφησε ικανοποιημένα τα μέλη της προσωρινής επιτροπής του συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters