Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μάγεψε το κοινό η Φιλαρμονική Αιγίου «Ευτέρπη»

Μάγεψε το κοινό η  Φιλαρμονική Αιγίου «Ευτέρπη»

Έδωσε συναυλία στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο το βράδυ του Σαββάτου

Με γλυκές μελωδίες πλημμύρισε η πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο το  βράδυ του Σαββάτου, όταν η  Φιλαρμονική Αιγίου «Ευτέρπη» έδωσε τον καλύτερό της εαυτό παρουσιάζοντας ένα  πρόγραμμα με ελληνικές και ξένες επιτυχίες, που καταχειροκρότησαν οι φιλόμουσοι Αιγιαλείς που παρακολούθησαν τη συναυλία.

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος η ορχήστρα των πνευστών παρουσίασε ορχηστρικό πρόγραμμα, ενώ στη συνέχεια τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζηδάκι, του Μίμη Πλέσσα, του Γιάννη Σπανού, ταξίδεψαν  νοσταλγικά τους ακροατές. Η συναυλία ολοκληρώθηκε   με λαϊκά ακούσματα του Γιώργου Ζαμπέτα και του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Εξαιρετικές  οι  ερμηνείες από τις σολίστ  Μαρία Πεττεμερίδου , Αγγέλα Αντωνιάδη, Κωνσταντίνα Φαλίδα, Βάλια Φωτιάδη και Δανάη Βλατάκη. Τη διεύθυνση της ορχήστρας είχε  ο μαέστρος  Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος. Την  εκδήλωση που αποτέλεσε συνδιοργάνωση  της  Φιλαρμονικής Αιγίου «Ευτέρπη», του  δήμου Αιγιάλειας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αιγιάλειας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Βασιλική Ψυχράμη, όπως και αρκετοί εκπρόσωποι φορέων της Αιγιάλειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture