Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Λονδίνο 2012: Non stop κατάσταση, οι... γκάφες των Άγγλων

Λονδίνο 2012: Non stop κατάσταση, οι... ...

Εξελίσεται σε σήριαλ

Τελικά υπάρχει έφεση στο λάθος και μάλιστα στο ποδόσφαιρο που είναι και το αγαπημένο άθλημα των Βρετανών μαζί με το κρίκετ. Στην αρχή μπέρδεψαν τις σημαίες της Βόρειας και της Νότιας Κορέας στο ποδόσφαιρο Γυναικών και όπως ήταν φυσικό είχαμε έντονες διαμαρτυρίες.

Προχθές οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ότι ο Ουαλός ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδος της Μ. Βρετανίας Τζο Αλεν αναφέρεται ως Αγγλος και το Κάρντιφ πήρε... φωτιά.

Θέματα καταγωγής είναι πολύ ευαίσθητα στο μεγάλο νησί. Η οργανωτική επιτροπή Λονδίνο 2012 πήρε την απόφαση να εκτυπώσει και πάλι την έκδοση, αναλαμβάνοντας φυσικά και το κόστος.

Και μη φανταστείτε ότι τα λάθη περιορίστηκαν. Σε δελτίο Τύπου της Ολυμπιακής Επιτροπής της Μεγάλης Βρετανίας η νίκη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου αναφέρθηκε ως επιτυχία της Αγγλίας, προκαλώντας ποικίλα σχόλια από τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Λονδίνο.

*Υπήρξαν φίλαθλοι που πλήρωσαν μέχρι και 50 λίρες ώστε να παρακολουθήσουν από καλές θέσεις -υποτίθεται- αγώνες των καταδύσεων.

Από ένα λάθος κατασκευαστικό μία από τις κολόνες της οροφής κόβει τη θέα 600 θέσεων και τώρα καταβάλλεται προσπάθεια είτε για την επιστροφή των χρημάτων είτε, αν είναι δυνατόν, την αλλαγή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters