Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 3 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα, 3 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Με την αλλαγή ζωδίου του Άρη από σήμερα, εισέρχεστε σε μια πολύ δυνατή περίοδο, όπου μέχρι το τέλος Αυγούστου λόγω των ισχυρών όψεων που θα σχηματίσει είναι λογικό να υπάρξουν συγκρούσεις, διλήμματα και εκρήξεις θυμού. Προσέξτε την υγεία σας, τα ατυχήματα αλλά και τον ισχυρό εγωισμό σας σ’ αυτό το διάστημα.

Λέων

Το οικονομικό άγχος και οι ταλαιπωρίες που σας απασχόλησαν το τελευταίο οκτάμηνο υποχωρούν τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Άρη. Από σήμερα έως το τέλος Αυγούστου ωστόσο, θα ταλαιπωρήσει τον οίκο της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξτε την εριστικότητα στο λόγο και τη γραφή, και τις εντάσεις με συγγενείς.

Παρθένος

Απ’ τον περασμένο Νοέμβριο που μπήκε ο Άρης στο ζώδιό σας, εισήλθατε σε μια ιδιαίτερα έντονη, δραστήρια αλλά και κουραστική περίοδο. Φεύγει σήμερα απ’ το ζώδιό σας, κι έτσι ηρεμεί το κλίμα και βελτιώνεται η υγεία σας. Ωστόσο θα φέρει οικονομικά άγχη μέχρι το τέλος Αυγούστου. Προσέξτε και την απερισκεψία με τα χρήματα.

Ζυγός

Μετά από ένα οκτάμηνο διέλευσης του Άρη απ’ τον τελευταίο σας οίκο όπου κλείσατε κύκλους σε πολλά επίπεδα, εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό σας και θα κάνει το κλίμα εκρηκτικό για τις επόμενες εβδομάδες. Ο ευγενικός σας εαυτός ίσως παραμεριστεί. Δυνατά διλήμματα και συγκρούσεις έως το τέλος Αυγούστου. Προσοχή στα ατυχήματα.

Σκορπιός

Ο Άρης απ’ τη Παρθένο για ένα οκτάμηνο έφερε αρκετούς ανταγωνισμούς και συγκρούσεις στις φιλίες και σε ομάδες που δραστηριοποιήστε. Σήμερα ωστόσο αλλάζει ζώδιο και ηρεμούν πλέον οι σχέσεις σας, ενώ εισέρχεστε σε μια φάση ενάμιση μήνα που θα κλείσετε ορισμένους κύκλους, επαγγελματικούς ή άλλους.

Τοξότης

Ταλαιπώρησε ιδιαίτερα το ζώδιό σας η πολύμηνη και αγχώδης διέλευση του Άρη απ’ τη Παρθένο, απ’ τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο σήμερα αλλάζει ζώδιο και επιτέλους εισέρχεστε σε πιο ήρεμη και ξεκούραστη περίοδο. Ωστόσο μέχρι το τέλος Αυγούστου προσέξτε τις εντάσεις στις φιλίες σας καθώς θα προκαλέσει εκεί διχόνοια.

Αιγόκερως

Η διέλευση του Άρη απ’ το Ζυγό από σήμερα θα είναι πολύ δυνατή για το ζώδιό σας. Έτσι μέχρι το τέλος Αυγούστου θα πρέπει να προσέξετε τις ταλαιπωρίες, τα ατυχήματα, τις συγκρούσεις, αλλά και τον εγωισμό σας! Μην αποκτάτε αρνητικότητα ή θυμό, αλλά κινηθείτε έξυπνα, θετικά και δραστήρια. Ξεκινήματα αλλά και άγχος στα επαγγελματικά.

Υδροχόος

Απ’ τα λίγα ζώδια που θα ευνοηθούν απ’ την είσοδο του Άρη στο Ζυγό θα είναι το δικό σας. Έτσι μέχρι το τέλος Αυγούστου θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και τη ζωτικότητά σας, ενώ θα ωθήσει σε πρωτοβουλίες και ανοίγματα. Ωστόσο προσέξτε τις ταλαιπωρίες στα ταξίδια, σε σπουδές, αλλά και κάποιες σφοδρές νομικές συγκρούσεις.

Ιχθείς

Η πολύμηνη διέλευση του Άρη απ’ τη Παρθένο απ’ το Νοέμβριο έφερε πολλές συγκρούσεις και διχόνοιες στις σχέσεις, έντονα άγχη, ακόμα και προβλήματα υγείας, όμως σήμερα αλλάζει ζώδιο και επιτέλους περνάτε σε πιο ήσυχη περίοδο. Ωστόσο είναι πιθανό να φέρει κάποιες ταλαιπωρίες σε οικονομικά θέματα, σε δάνεια, εφορία, κληρονομικά κλπ.

Κριός

Μετά από πολλούς μήνες παραμονής του Άρη στη Παρθένο απ’ όπου έφερε δράση, πρωτοβουλίες αλλά και ταλαιπωρίες στην εργασία και την υγεία, εισέρχεται σήμερα στο Ζυγό, απ’ όπου θα κάνει πολύ έντονες τις σχέσεις σας μέχρι το τέλος Αυγούστου. Προσέξτε τις συγκρούσεις λοιπόν σ’ αυτό το διάστημα και τις εξάρσεις θυμού κι εγωισμού.

Ταύρος

Φεύγει σήμερα ο δυναμικός Άρης απ’ τη Παρθένο, ο οποίος για ένα οκτάμηνο τόνωσε τη δημιουργικότητα και τη ζωτικότητά σας, αλλά έφερε και συγκρούσεις με τα παιδιά. Από σήμερα έως το τέλος Αυγούστου ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της υγείας – αρκετή κούραση στη καθημερινότητα, ανάγκη αλλαγής διατροφής και συνηθειών.

Δίδυμοι

Επιτέλους αλλάζει ζώδιο ο πύρινος Άρης, ο οποίος για ένα οκτάμηνο έφερε αρκετή ένταση, κούραση, διχόνοιες και ταλαιπωρίες σε θέματα σπιτιού. Εισέρχεστε σε πιο ήρεμη και δημιουργική φάση, ενώ μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχετε την ευκαιρία για νέους έρωτες. Η ζωτικότητα αυξάνει. Προσέξτε ωστόσο τις εντάσεις με τα παιδιά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being