Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 22 Ιουνίου

Τα ζώδια για σήμερα, 22 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Μια επικοινωνιακή μέρα, με τη Σελήνη απ’ το Λέοντα να τονίζει τον ανάλογο οίκο και να φέρνει αρκετές επαφές, γνωριμίες, άφθονη κουβεντούλα, ιδέες, μετακινήσεις και ταξιδάκια που θα σας ανανεώσουν! Οι φίλοι, οι συγγενείς και οι γνωστοί είναι πηγή ενθουσιασμού και χαράς. Ευχάριστες κι απρόσμενες συναντήσεις ή τηλέφωνα.

Καρκίνος

Τον τομέα των οικονομικών τονίζει σήμερα η Σελήνη, με θετικό τρόπο. Έτσι είναι μια μέρα με αγορές που θα ευχαριστηθείτε, με πωλήσεις, συμφωνίες και άλλες συναλλαγές. Πιθανές θετικές εξελίξεις στα έσοδα, ίσως και κάποια απρόσμενα έσοδα. Επίσης καλή μέρα και για τα επαγγελματικά, όπου κι εκεί αναμένονται ευνοϊκές εξελίξεις.

Λέων

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα εξωστρεφής, ζωντανή, χαρούμενη, δημιουργική, ιδανική για ξεκινήματα. Η θετική όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και αίσθημα ανανέωσης ψυχικής αλλά και στις σχέσεις. Επίσης τα ταξίδια είναι πηγή χαράς, ενθουσιασμού κι ωραίων περιπετειών.

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις σήμερα λιγοστεύουν, ολοκληρώνετε με επιτυχία ορισμένα θέματα και κύκλους, και η ψυχολογία σας ελευθερώνεται. Η διέλευση της Σελήνης απ’ τον τελευταίο σας οίκο δίνει την ανάγκη για απομόνωση και φυγή απ’ τις πολλές φασαρίες – ιδανική μέρα για επαφή με τη φύση, για μουσική, γιόγκα και τέχνη.

Ζυγός

Αισιόδοξη η διέλευση της Σελήνης απ’ τον Λέοντα σήμερα, κι έτσι αναμένεται η μέρα να είναι θετική, κοινωνική, με το χιούμορ και τη χαρά να παίρνουν πρώτη θέση. Έμφαση δίνεται στον οίκο της φιλίας, κι έτσι θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις με τις παρέες σας σε κλίμα ενθουσιασμού. Ευχάριστες εξελίξεις ή κι εκπλήξεις στις σχέσεις.

Σκορπιός

Μια θετική μέρα για τα επαγγελματικά σας, ιδανική για να προσεγγίσετε άτομα εξουσίας, τα οποία ίσως και να σάς ξαφνιάζουν ευχάριστα. Θέματα εργασίας και καθημερινότητας κυλούν εύκολα και με απρόσμενους θετικούς τρόπους. Καλή μέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας, τη δουλειά σας, να στείλετε βιογραφικά κλπ.

Τοξότης

Μια αισιόδοξη μέρα, με τη Σελήνη απ’ το φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη να προσφέρει στιγμές χαράς, παιχνιδιού κι ανεμελιάς. Τονίζει θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών, όπου αναμένονται θετικές, ίσως και ανέλπιστες εξελίξεις. Ιδανικές μέρες για το ξεκίνημα των διακοπών σας σήμερα και αύριο. Ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα τονίζει θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά σε δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά, τα οικονομικά του συντρόφου κλπ, όπου υπάρχει εύνοια και εύκολα θα τακτοποιήσετε ανάλογες υποθέσεις. Καλή μέρα επίσης για οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες. Ζητήματα σπιτιού εξελίσσονται ευχάριστα.

Υδροχόος

Μια ευχάριστη και κοινωνική μέρα, με τη Σελήνη απ’ το θετικό ζώδιο του Λέοντα να δημιουργεί εξωστρεφή κι ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, γεμάτη χιούμορ. Δίνει την ευκαιρία για ωραίες στιγμές κοινωνικότητας, για γνωριμίες ερωτικές και φιλικές, ενώ είναι ιδανική μέρα για ερωτικά ραντεβού. Τα ταξίδια είναι πηγή ανανέωσης κι εκπλήξεων.

Ιχθείς

Θέματα εργασίας και υγείας τονίζει σήμερα η Σελήνη, ιδανική μέρα για επαγγελματικές επαφές και δημιουργικότητα, αλλά και για να ξεκινήσετε μια καινούργια δίαιτα ή αποτοξίνωση, καθώς δίνει την ευκαιρία για ανανέωση του οργανισμού σας. Θετικές και απρόσμενες εξελίξεις στην εργασία αλλά και στα οικονομικά.

Κριός

Επιτέλους μια θετική μέρα, σ’ αυτή τη δυνατή περίοδο κρίσης κι ανακατατάξεων για το ζώδιό σας. Η Σελήνη περνά στο ευχάριστο κι εξωστρεφές ζώδιο του Λέοντα και θα δώσει την ευκαιρία για φλερτ, διασκέδαση, χαρά, δημιουργικότητα και για πολλά καλοκαιρινά παιχνίδια. Ευχάριστες εκπλήξεις ή εξελίξεις στα αισθηματικά.

Ταύρος

Μια θετική μέρα, με τη Σελήνη απ’ το Λέοντα να τονίζει τον τομέα του σπιτιού και να δίνει την ευκαιρία για ευχάριστες οικιακές στιγμές, για φροντίδα της οικογένειας και του χώρου σας που σάς γεμίζει. Ίσως κλείνετε και κάποια θέματα σπιτιού και απελευθερώνεστε. Ο συναισθηματικός σας κόσμος ισορροπεί κι ανανεώνεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being