Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 14 Ιουνίου

Τα ζώδια για σήμερα, 14 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Έμφαση σε θέματα δικτύωσης δίνει μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη, κι έτσι ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με το ίντερνετ, τα social media αλλά και με τις παρέες σας ή με άλλες ομαδικές δραστηριότητες. Κατόπιν που θα αλλάξει ζώδιο, η διάθεση θα γίνει λίγο πιο κλειστή, όχι αρνητική ωστόσο, με πιθανή ανάγκη για περισσότερο ύπνο.

Καρκίνος

Η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου για τις πρωινές ώρες φέρνει πίεση επαγγελματική και συναισθηματική, ενώ είναι πιθανές αρκετές υποχρεώσεις σε σχέση με το σπίτι. Σύντομα όμως θα βελτιωθεί το κλίμα και μετά το μεσημέρι θα ηρεμήσετε, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις με τις παρέες σας και για πολύ σερφάρισμα στο ίντερνετ.

Λέων

Το πρωί προσέξτε τις καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και τα εμπόδια στην επικοινωνία. Μετά το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη γίνεται πολύ πιο ήπιο το κλίμα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Ευνοείται και η αποστολή βιογραφικών ή να πλησιάσετε το αφεντικό σας και άλλα άτομα επιρροής.

Παρθένος

Το πρωί ίσως σάς ταλαιπωρήσουν κάποιες οικονομικές συναλλαγές ή μπορεί να είστε παραπάνω στρεσαρισμένοι για τα οικονομικά, ωστόσο απ’ το απόγευμα που θα εισέλθει η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, θα νιώσετε ένα αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας, ενώ θα κάνετε και πράγματα που σας ευχαριστούν.

Ζυγός

Μέχρι το μεσημέρι θα έχετε την δυνατότητα για επαφές, συζητήσεις με συνεργάτες και γνωριμίες, ωστόσο θα υπάρχουν και αρκετές υποχρεώσεις, ενώ τα συναισθήματα είναι πιθανό να είναι πιο συγκρατημένα, ή και αρνητικά. Απ’ το απόγευμα όμως ηρεμεί το κλίμα και θα έχετε την ευκαιρία για βαθιά συναισθηματική επαφή με το σύντροφο.

Σκορπιός

Θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας τονίζει το πρωί η Σελήνη, κι έτσι η εστίαση της προσοχής βρίσκεται σε επαγγελματικές ή οικιακές υποχρεώσεις, ή σε σχέση με τη διατροφή, το fitness και ίσως κάποιο τσέκαπ. Απ’ το απόγευμα γίνεται πιο κοινωνικό, ήρεμο κι ευχάριστο το κλίμα, με πιθανές συναντήσεις και socializing.

Τοξότης

Μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη θα διατρέχει τον Κριό, η διάθεση θα είναι πιο δραστήρια και δημιουργική, χωρίς να λείπουν ορισμένα κωλύματα στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Απ’ το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε λεπτομέρειες του σπιτιού και της καθημερινότητας, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε καλά.

Αιγόκερως

Το πρώτο κομμάτι της μέρας είναι πιθανό να σάς βρει φορτωμένους με αρκετές υποχρεώσεις, επαγγελματικές και σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια. Ωστόσο απ’ το απόγευμα που η Σελήνη θα εισέλθει στο γαλήνιο ζώδιο του Ταύρου, το κλίμα γίνεται ήρεμο, ενώ θα απολαύσετε τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα.

Υδροχόος

Επικοινωνιακό το σημερινό πρωινό, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα έχετε την ευκαιρία για διάφορες επαφές, συζητήσεις αλλά και αρκετές μετακινήσεις. Προσέξτε και κάποιες καθυστερήσεις ή ταλαιπωρίες στα παραπάνω. Το κλίμα απ’ το απόγευμα γίνεται πιο ήρεμο και η Σελήνη τονίζει τον τομέα του σπιτιού – ευχάριστο cocooning, μόνοι ή με παρέα.

Ιχθείς

Το πρωί η Σελήνη τονίζει τον οικονομικό σας τομέα, κι έτσι είναι πιθανό να ασχοληθείτε με πληρωμές, αγορές και διάφορες συναλλαγές, χωρίς να λείπουν ορισμένες ταλαιπωρίες. Απ’ το απόγευμα που αλλάζει ζώδιο θα τονιστεί ο οίκος της επικοινωνίας, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για επαφές, γράψιμο, διάβασμα αλλά και βόλτες.

Κριός

Η υπόλοιπη εβδομάδα θα επιτρέψει μια ανάπαυλα, εν μέσω των πολύ ισχυρών δοκιμασιών που περνά το ζώδιό σας αυτή τη περίοδο. Το πρωί ίσως υπάρχει μια πίεση λόγω αρκετών υποχρεώσεων, ωστόσο απ’ το μεσημέρι οι ρυθμοί γίνονται πιο χαλαροί, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στο αργό ζώδιο του Ταύρου. Ευχάριστες αγορές.

Ταύρος

Σήμερα το πρωί ίσως εμποδιστεί ο ύπνος σας λόγω αυξημένων εργασιακών και άλλων υποχρεώσεων. Ωστόσο σύντομα θα βελτιωθεί η διάθεση, καθώς η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας το απόγευμα και θα μπορέσετε να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας, κάνοντας πράγματα που επαναφέρουν την ισορροπία και τη γαλήνη σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being