Κατηγορία : Θαλασσινά Νο
Λιτά, απέριττα και αρωματικά!!
Υλικά
4 Μπαρμπούνια ( περίπου 150 γρ. το καθένα)
2 Κρεμμύδια
½ ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι άνηθο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Λαδόκολλες
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε σ΄ ένα πιάτο τα κρεμμύδια, το μαϊντανό και τον άνηθο.
Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια από λέπια, σπάραχνα, εντόσθια.
Κόβουμε τη λαδόκολλα σε κομμάτια που να χωρούν τα τυλίξουμε το κάθε μπαρμπούνι.
Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε τα κρεμμύδια και τα αρωματικά.
Παίρνουμε ένα ένα τα ψάρια τα αλείφουμε με λάδι, τα αλατοπιπερώνουμε , βάζουμε μια κουταλιά από τα μυρωδικά μέσα στην κοιλιά και από μια σε κάθε πλευρά και τα τυλίγουμε στη λαδόκολλα σε πακετάκια.
Τα ψήνουμε στο γκριλ για 30 περίπου λεπτά.
TIPS
Τα σερβίρουμε όπως είναι , πακετάκια.
Συνοδεύουμε με πατάτες βραστές με ψιλοκομμένο μαϊντανό και λαδολέμονο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr