Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Orbital: Ένα show που κόβει την ανάσα

Orbital: Ένα show που κόβει την ανάσα

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Mε εντυπωσιακή οπτικοηχητική τεχνολογία που για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα, οι Orbital, πάντα πρωτοπόροι της dance–electronica και οραματιστές μοναδικών Breathtaking visuals, πακετάρουν τις βαλίτσες τους (και το πολυαξονικό γεμάτο Led και τα Visuals) και  ταξιδεύουν με εναν προορισμό: UTOPIA 12!

Οι guru της ηλεκτρονικής μουσικής, Orbital, έρχονται στην Αθήνα σαν το μεγάλο όνομα σε  ένα μοναδικό electro-dance event που φιλοδοξεί να σφραγίσει το φετινό καλοκαίρι!

Το μεγαλύτερο ντουέτο της βρετανικής electronica, που κυριάρχησε στην παγκόσμια dance σκηνή, θα μας επισκεφθεί για μία μόνο εμφάνιση, στο UTOPIA 12 @ Gazi Music Hall το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012.

Γνωστοί για τον live αυτοσχεδιασμό κατά την διάρκεια των συναυλιών τους, αλλά και τα εντυπωσιακά spaced out visuals, έρχονται για να μας αφήσουν με κομμένη την ανάσα.

Η εμφάνισή τους, σε ένα χώρο όπου τα εισιτήρια θα είναι περιορισμένα (για αυτό και σπεύσατε)  θα φιλοξενήσει κομμάτια από την νέα τους κυκλοφορία, Wonky, καθώς και παλιά αγαπημένα όπως τα "Halcyon", "Satan", το theme song της ταινίας "The Saint", "The Box", "Belfast” καθώς και την πολύ ιδιαίτερη εκτέλεση του Doctor Who theme που όλοι μας χορέψαμε!

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά το περιοδικό «Q» οι Orbital είναι στην λίστα με τους "50 καλλιτέχνες που πρέπει να δούμε… όσο ζούμε!"

Save the date: Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Γενική Είσοδος (early bird)τα πρώτα 500 εισιτήρια: 30 euro

Γενική Είσοδος (μετά την εξάντληση των early bird): 33 euro

Καθήμενοι Privileged Balcony View : 50 Εuro*

*το εισιτήριο των 50 ευρώ περιλαμβάνει επίσης parking (ένα ανά δύο εισιτήρια), complimentary drink και midnight snack

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture