Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 24 Μαΐου

Τα ζώδια για σήμερα, 24 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Στο ζώδιο σας εισέρχεται σήμερα ο νοητικός Ερμής, ο οποίος μέχρι τις 7 Ιουνίου θα κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακή τη διάθεση, φέρνοντας πολλές ιδέες, επαφές, άφθονη κουβεντούλα φυσικά, συναντήσεις με συγγενείς και πολλές μετακινήσεις. Είναι μια περίοδος ιδανική για γράψιμο, διάβασμα, πληροφόρηση, ενώ μαθαίνετε πολλά τώρα.

Καρκίνος

Η διέλευση του αγγελιαφόρου Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο, εφιστά τη προσοχή στα όνειρά σας, απ’ τα οποία μπορεί να πάρετε ορισμένα μηνύματα για δυο εβδομάδες. Επίσης θα προκαλέσει μια εσωστρέφεια, με πολλές σκέψεις και συνειδητοποιήσεις, ενώ σ’ αυτή τη περίοδο θα κλείσετε και ορισμένα θεματάκια.

Λέων

Σε μια κοινωνική περίοδο σάς βάζει η είσοδος του Ερμή απ’ τους Διδύμους, ο οποίος για δυο εβδομάδες θα φέρει νέες φιλίες στη ζωή σας, αλλά και έντονη δραστηριοποίηση σε ομάδες, παρέες, συλλόγους, κόμματα κλπ, απ’ τα οποία θα μάθετε πολλά. Επίσης η online δικτύωσή σας μεγαλώνει και αποκομίζετε κι από κει πληροφορίες.

Παρθένος

Η διέλευση του Ερμή απ’ τους Διδύμους από σήμερα, κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακό το κλίμα, ενώ μέχρι τις 7 Ιουνίου που θα κάτσει θα φέρει πολλές επαγγελματικές επαφές, ιδέες, συζητήσεις αλλά και συμφωνίες. Κάποιες από αυτές μπορεί να ευοδώσουν, άλλες είναι πιθανό να περιέχουν κάτι το ψεύτικο ή ουτοπικό.

Ζυγός

Ο Ερμής απ’ τους Διδύμους από σήμερα μέχρι τις 7 Ιουνίου, θα δυναμώσει τη νοητική κι επικοινωνιακή σας ικανότητα, ο νους θα είναι πιο καθαρός, με πολλές ιδέες. Θα δώσει επίσης την ευκαιρία για επαφές με το εξωτερικό και ξένους, για ταξίδια, σπουδές, ενασχόληση με νομικά θέματα, φιλοσοφία, γράψιμο και διάβασμα.

Σκορπιός

Μετά από αρκετές εβδομάδες κοινωνικότητας στις οποίες βγήκατε απ’ το καβούκι σας, περνάτε τώρα σε κάπως πιο εσωστρεφή φάση, όπου θα σάς απασχολήσουν βαθύτερα οι σχέσεις και η ψυχολογία σας. Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, θα φέρει επίσης στο προσκήνιο οικονομικά θέματα, συμφωνίες και συναλλαγές μέχρι τις 7 Ιουνίου.

Τοξότης

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους σήμερα θα κάνει το κλίμα ιδιαίτερα κοινωνικό για τις επόμενες δυο εβδομάδες, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και συνεργασίες. Πολλές επαφές και socializing, αρκετές ιδέες, με το νου σας να είναι σε υπερδιέγερση. Προσέξτε όμως τη διάσπαση της προσοχής και τη σύγχυση.

Αιγόκερως

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής, εισέρχεται στους Διδύμους, απ’ όπου για ένα δεκαπενθήμερο θα τονίσει τον εργασιακό σας οίκο, φέρνοντας επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες και κινητικότητα γενικά. Επίσης τονίζει θέματα υγείας, όπου μπορεί να ενημερωθείτε για μια νέα δίαιτα ή θεραπεία. Θα είναι ζωηρή η καθημερινότητά σας.

Υδροχόος

Η διέλευση του Ερμή απ’ τους Διδύμους μέχρι τις 7 Ιουνίου, κάνει το νου σας διαυγή, δημιουργικό, κι έτσι θα σάς βοηθήσει στη περίπτωση που δίνετε εξετάσεις. Επίσης θα δώσει την ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες, φλερτάκια και παιχνίδι, αλλά και για εκδρομές, σπορ και χόμπι. Ενασχόληση με παιδιά ή νέους, πιθανή κι εγκυμοσύνη.

Ιχθείς

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού για δυο εβδομάδες, κι έτσι θα είναι μια περίοδος όπου το σπίτι σας μπορεί να γίνει κέντρο διερχομένων, με συγγενείς και φίλους να επισκέπτονται. Επίσης θα δώσει την ευκαιρία για μετακομίσεις, ανακαινίσεις, ενοικιάσεις, συμβόλαια και ενασχόληση με ακίνητα και με την οικογένεια.

Κριός

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους σήμερα, θα κάνει το κλίμα επικοινωνιακό και λίγο πιο ανάλαφρο μέχρι τις 7 Ιουνίου, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για γνωριμίες, συζητήσεις, επαφές, ιδέες, συμφωνίες, μετακινήσεις και ταξιδάκια. Επίσης είναι μια περίοδος με έμφαση σε μαθήματα, σεμινάρια, εξετάσεις, διάβασμα, γράψιμο κλπ.

Ταύρος

Έμφαση στον οικονομικό σας τομέα θα δώσει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή από σήμερα, ο οποίος για δυο εβδομάδες θα φέρει κινητικότητα σε σχέση με αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες και με αρκετές μικρότερες συναλλαγές. Προσέξτε ωστόσο τις κακές εκτιμήσεις, τις εξαπατήσεις αλλά και τις βιαστικές αγορές ή κινήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being