Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η σέξι Ριάνα στους 100 σημαντικότερους ανθρώπους του κόσμου

Η σέξι Ριάνα στους 100 σημαντικότερους α...
Μαρτάτος Tάκης

Το περιοδικό Time συμπεριέλαβε την τραγουδίστρια και σταρ της ταινίας «Ναυμαχία» στο ετήσιο αφιέρωμα του πλάι στην Κριστίν Λαγκάρντ κι άλλες προσωπικότητες

Ως σύγχρονη «πρέσβειρα» της νησιωτικής χώρας των Barbados που βρίσκονται μεταξύ Ατλαντικού ωκεανού και Καραιβικής, στην κουλτούρα των νέων χαρακτήρισε την δημοφιλή και εντυπωσιακή 24χρονη ποπ σταρ Ριάνα (Rihanna) το έγκυρο περιοδικό Time, το οποίο στο νέο τεύχος του που κυκλοφορεί την συμπεριέλαβε στους 100 ανθρώπους παγκοσμίως με την μεγαλύτερη επιρροή αυτό το διάστημα!

Το άρθρο του Time είναι πραγματικά «εγκωμιαστικό» για την καλλονή τραγουδίστρια που «σκίζει» με εκατομμύρια δίσκους πωλήσεις και όπως χαρακτηριστικά γράφει, η Ριάνα έχει εντελώς το δικό της στυλ στην εμφάνιση και το τραγούδι. Η Ριάνα αυτήν την περίοδο εμφανίζεται και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο και στον κινηματογράφο, στην 1η της απόπειρα στο σινεμά, στην υπερπαραγωγή «Battleship-Ναυμαχία» που κόστισε κοντά 200 εκατομμύρια δολάρια και έχει σκηνοθετήσει ο 50χρονος Νεουορκέζος ηθοποιός και σκηνοθέτης Πίτερ Μπεργκ (Hancock, The Kingdom, Λέοντες αντί αμνών).

Το στόρι της ταινίας που βασίζεται στο ομώνυμο αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι της εταιρείας Hasbro (χρονολογείται ότι κυκλοφορεί εδώ και 81 χρόνια) αναφέρεται στην θαλάσσια εισβολή και επίθεση τεχνολογικά εξελιγμένων εξωγήινων ενάντια στις δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στη διάρκεια μίας πολεμικής άσκησης στα ανοικτά του Ειρηνικού ωκεανού.

Γυρίσματα της ακριβής παραγωγής έγιναν όπως διαβάσαμε στο πλαίσιο της Rim of the Pacific Exercise (RIMPAC)στη Χαβάη όπου συμμετείχαν πάνω από 12 στόλοι από όλο τον κόσμο. Επίσης η ταινία γυρίστηκε και στην περίφημη ναυτική βάση του Περλ Χάρμπορ στη Χαβάη που έμεινε στην ιστορία από την άνανδρη θανατηφόρα επίθεση των Ιαπώνων το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου του 1941. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το στοιχείο ότι στο φιλμ εμφανίζεται και το πολεμικό πλοίο USS Missouri που είναι πλέον πλωτό μουσείο (το πλοίο είχε κατασκευαστεί το 1941 και είχε χωρητικότητα 2700 άτομα!).

Ο Πίτερ Μπεργκ δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συνεργασία του με τη Ριάνα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πάντα ήμουν υποστηρικτής των μουσικών καλλιτεχνών που επιχειρούν και καριέρα ηθοποιού».

Η Robyn Rihanna Fenty, όπως είναι ολόκληρο το όνομα της, ήρθε 16 ετών στις ΗΠΑ και ξεκίνησε την αναζήτηση μίας μουσικής καλλιτεχνικής καριέρας με τη βοήθεια και καθοδήγηση του παραγωγού Evan Rogers. Το ντεμπούτο της έγινε το 2005 με το cd “Music of the sun” ενώ το 5ο της cd “Loud” το 2010 έφτασε μέχρι τις υποψηφιότητες των βραβείων Γκράμμυ και έβγαλε πολλά νούμερο ένα κομμάτια όπως το αγαπημένο χορευτικό «Only Girl (In the World)» και What's My Name?» ενώ το «We Found Love» ήταν το κορυφαίο τραγούδι του νέου 6ου cd της με τίτλο «Talk That Talk» που κυκλοφόρησε το 2011. Το συγκεκριμένο κομμάτι έπιασε κορυφή σε 18 χώρες ανά τον κόσμο.  Ιδιαίτερη αίσθηση είχαν κάνει και οι συνεργασίες της με τον συμπαθή ράπερ Drake στα κομμάτια «Taka care» και «What’s my name».

Να σημειώσουμε ότι η «Ναυμαχία» που στις ΗΠΑ θα βγει στις 18 Μαίου, προβάλλεται ήδη στην Ελλάδα (στην Πάτρα στα Ster cinemas) από την περασμένη Πέμπτη 19 Απριλίου αλλά και σε πολλές άλλες χώρες ανά τον κόσμο με τις εισπράξεις ήδη να φτάνουν τα 130 εκατομμύρια δολάρια. Στην Ελλάδα τα πήγε αρκετά καλά με 34.000 εισιτήρια σε 51 αίθουσες. Το φιλμ που κυρίως έχει προσελκύσει τον νεαρόκοσμο και τους πιτσιρικάδες, διανέμεται από τη UIP.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι την περασμένη Κυριακή 22 Απριλίου διοργανώθηκε στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε ειδική προβολή της «Ναυμαχίας» από την εταιρεία Hasbro. Στο φιλμ παίζουν ακόμα ο Λίαμ Νίσον, ο Τέιλορ Κιτς του «Τζον Κάρτερ» και η Μπρούκλιν Ντέκερ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture