Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 19 Απριλίου

Τα ζώδια για σήμερα, 19 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Ο Ήλιος φεύγει απ’ το ζώδιό σας και εισέρχεται στον Ταύρο, απ’ όπου για ένα μήνα θα τονίσει με θετικό τρόπο τα οικονομικά σας. Θα είναι περίοδος γόνιμη γενικά και θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσα από τη δημιουργικότητά σας. Σήμερα προσέξτε τους ανταγωνισμούς με άτομα εξουσίας, ειδικά το πρωί.

Ταύρος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο Ήλιος και ανεβάζει τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας ενώ μπαίνετε σ’ έναν δημιουργικό και θετικό αστρολογικό μήνα. Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματίσει δε τις επόμενες μέρες, θα φέρουν επιτυχίες, εύκολη εξέλιξη στόχων, επίτευξη επιθυμιών και στήριξη από ανθρώπους και καταστάσεις.

Δίδυμοι

Η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σάς βάζει σε έναν αστρολογικό μήνα όπου θα λύσετε ορισμένα θέματα και θα κλείσετε κύκλους. Ειδικά σε σχέση με μαθήματα, εξετάσεις, σπουδές κλπ, φαίνεται ότι θα έχετε επιτυχία και θα απελευθερωθείτε από υποχρεώσεις. Σήμερα προσέξτε τις ίντριγκες, κυρίως με τους φίλους σας.

Καρκίνος

Έμφαση στον οίκο της φιλίας θα δώσει για ένα μήνα το πέρασμα του Ηλίου απ’ τον Ταύρο, κι έτσι θα είναι μια περίοδος κοινωνική, με νέες φιλίες, δραστηριοποίηση σε ομάδες και συλλόγους, και αρκετή online δικτύωση. Επίσης τα σχέδιά σας προχωρούν γρήγορα και εύκολα. Προσέξτε σήμερα τους ανταγωνισμούς.

Λέων

Η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο τονίζει από σήμερα και για ένα μήνα τον επαγγελματικό σας τομέα, όπου αναμένονται θετικές εξελίξεις. Είναι ιδανική περίοδος για ξεκινήματα και για επαφές με άτομα εξουσίας, τα οποία φαίνεται πως θα βοηθήσουν. Σήμερα ωστόσο προσέξτε την αρνητικότητα στην εργασία και τη καθημερινότητα.

Παρθένος

Θετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση του Ήλιου απ’ τον Ταύρο για ένα μήνα, ενώ λόγω των ευνοϊκών όψεων που θα σχηματίσει, όχι μόνο θα τονώσει τις δυνάμεις, την αυτοπεποίθηση και τη ζωτικότητά σας, αλλά θα φέρει και εύκολη εξέλιξη στα σχέδιά σας, ανοίγματα, επιτυχίες και επίτευξη στόχων. Δημιουργική εποχή.

Ζυγός

Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και θα τονίσει θέματα οικονομικά για ένα μήνα – θετικές εξελίξεις σε σχέση με δάνεια, επενδύσεις, χρωστούμενα κλπ. Ερωτική εποχή επίσης. Το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα σήμερα προκαλεί συναισθηματική κάθαρση, με πρόσκαιρη κατάθλιψη αλλά και με ανταγωνισμούς, ειδικά μέχρι το μεσημέρι.

Σκορπιός

Σε έναν κοινωνικό αστρολογικό μήνα σάς βάζει η διέλευση του Ήλιου απ’ τον Ταύρο από σήμερα, ο οποίος θα δώσει την ευκαιρία για νέες σχέσεις και συνεργασίες, και για αρκετό socializing. Θετικές αποφάσεις στα ερωτικά, και συνεργάτες που σάς βοηθούν. Μέχρι το μεσημέρι σήμερα προσέξτε την αρνητικότητα στην επικοινωνία.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά θα παρουσιάσουν κινητικότητα από σήμερα και για ένα μήνα, με τη διέλευση του Ηλίου απ’ τον τομέα αυτό να φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις, ανοίγματα, επιτυχίες, σε μια δημιουργική περίοδο. Μην φοβάστε να ξεδιπλώσετε το δυναμικό σας. Έως το μεσημέρι σήμερα είναι πιθανό οικονομικό άγχος και εμπόδια στα αισθηματικά.

Αιγόκερως

Σε μια γόνιμη, ερωτική και δημιουργική περίοδο ενός μήνα σάς βάζει η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο, ενώ οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματίσει θα φέρουν αισθηματικές και άλλες επιτυχίες, χαρά, εύκολη προώθηση των στόχων σας και θετικές εξελίξεις γενικά. Ανεβασμένη ζωτικότητα επίσης. Σήμερα μέχρι το μεσημέρι πιθανά ξεκαθαρίσματα.

Υδροχόος

Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα τονίσει η διέλευση του Ήλιου απ’ τον Ταύρο για ένα μήνα, μια περίοδος ιδανική για μετακομίσεις ή αλλαγές στο σπίτι, ενώ οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματίσει θα διευκολύνουν ανάλογα θέματα. Βοήθεια από άτομα της οικογένειας. Σήμερα προσέξτε κάποια παρασκήνια μέχρι το μεσημέρι.

Ιχθείς

Εισέρχεστε σε μια επικοινωνιακή περίοδο, με τη διέλευση του Ήλιου απ’ τον Ταύρο για ένα μήνα να φέρνει την ευκαιρία για διάφορες επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις και ταξιδάκια. Επίσης είναι καλή περίοδος για μαθήματα, σεμινάρια κλπ – πιθανές επιτυχίες σε εξετάσεις. Σήμερα προσέξτε την αρνητικότητα με κάποιους φίλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being