Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Το επικίνδυνο Κορωπί υποδέχεται ο Πήγασος Αιγίου

Το επικίνδυνο Κορωπί υποδέχεται ο Πήγασος Αιγίου

Καθοριστικές αναμέτρησεις για τη συνέχεια

Μετά από διακοπή τριών εβδομάδων, συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Εθνικής κατηγορίας των Ανδρών, με τον Πήγασο Αιγίου να φιλοξενεί στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου το Κορωπί (5μ.μ.). Είναι ο πρώτος, από μία τριάδα θεωρητικά βατών αγώνων, στους οποίους η ομάδα του Αιγίου «στοχεύει» αποκλειστικά στο 3Χ3, για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην τελική βαθμολογία.

Ο Πήγασος είχε κερδίσει εκτός έδρας στο ματς του πρώτου γύρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Κορωπί είναι εύκολος αντίπαλος.

Το παιχνίδι του Σαββάτου κρύβει παγίδες και για έναν επιπλέον λόγο, που δεν είναι άλλος από την πολυήμερη αποχή που προηγήθηκε και η οποία – συνήθως – επηρεάζει περισσότερο την ομάδα που θεωρητικά είναι το φαβορί μιας αναμέτρησης.

Πάντως, αν οι παίκτες της Αιγιώτικης ομάδας παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου μπορούν να φτάσουν σε μία ακόμη σημαντική νίκη.

Στόχος του Πήγασου εξακολουθεί να αποτελεί η 2η θέση στην τελική κατάταξη, καθώς απομένουν δύσκολα παιχνίδια για όλους τους πρωτοπόρους και τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Στα εναπομείναντα παιχνίδια θα αντιμετωπίσει κατά σειρά: Κορωπί (εντός), Πανιώνιο (εκτός), Ν. Ιωνία (εντός), Παράδεισο και Ελπίδες Πάτρας (εκτός), Αναγέννηση Βύρωνα (εντός).

* Από τα υπόλοιπα ματς της 13ης αγωνιστικής, ξεχωρίζουν εκείνα του Παράδεισου και του Ιωνικού, που δοκιμάζονται στην Πάτρα από Ακαδημία και Ελπίδες αντίστοιχα. Το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων αγώνων ενδιαφέρει άμεσα και τον Πήγασο, αφού οι δύο αθηναϊκές ομάδες είναι οι βασικοί του αντίπαλοι στο «κυνήγι» της 2ης θέσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters