Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελεονώρα Μελέτη παίρνει τη θέση της Νικολέττας Ράλλη

Η Ελεονώρα Μελέτη παίρνει τη θέση της Νι...

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή "Made in Star" θα ρίξει αυλαία τη Μεγάλη Εβδομάδα

Πολλές συζητήσεις και σχόλια έχει προκαλέσει η είδηση ότι μετά το Πάσχα η μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Made in Star» θα αλλάξει παρουσιάστρια. Όπως έγραψε το site TLife, η νεαρή και γλυκιά Νικολέττα Ράλλη που παρουσιάζει την εκπομπή, δεν θα συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά τα μεσημέρια στο κανάλι του Star και τη θέση της πρόκειται να πάρει η Ελεονώρα Μελέτη.

Βέβαια αν ισχύσει αυτό, σημαίνει ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα αφήσει την πρωινή της εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» και θα μετακομίσει στην εξίσου απαιτητική μεσημεριανή ζώνη όπου και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την παλιά της «αντίπαλο», Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Tlife, η διεύθυνση του καναλιού Star ανακοίνωσε χθες στην όμορφη παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη που ως γνωστό είχε διατελέσει και βασίλισσα του Πατρινού καρναβαλιού ότι μετά το Πάσχα δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή της και το μόνο που μένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Όπως αποδεικνύεται η εκπομπή «Made in Star» δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ιθυνόντων του Star και δεν είχε την επιθυμητή απήχηση στο κοινό και έτσι θα ρίξει αυλαία την Μεγάλη Εβδομάδα.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight