Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πυγμαχία: "School Boxing" από ΠΓΕ, ΠΥΓΜΗ και ΕΑΠ

Πυγμαχία: "School Boxing" από ...

Έβαλαν γάντια 24 μικροί πατρινοί πυγμάχοι

Με την παρουσία 24 επιλεγμένων μικρών μποξέρ στην αίθουσα πυγμαχίας της ΠΥΓΜΗΣ, οι ομάδες της περιοχής μας, Παναχαϊκή, Ε.Α.Π και ΠΥΓΜΗ πραγματοποίησαν "SCHOOL BOXING TRAINNING" με τους προπονητές των ομάδων Νίκο Πλέα, Λάμπρο Μιχαλόπουλο και Μάριο Καπερώνη, να δίνουν οδηγίες τεχνικής και τακτικής στους μικρούς αυριανούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.
Οι μικροί μποξέρ, σε φιλικά σπάρινγκ τεχνικής - τακτικής και σε επίπεδα "μαθήματος" είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες αγωνιστικές κινήσεις καθώς και να προσπαθήσουν για την βελτίωση της απόδοσης τους χωρίς να έχουν το άγχος της νίκης ή του αποτελέσματος αφού όλοι οι πυγμάχοι είχαν κοινό στόχο την απόκτηση εμπειριών.

Την προσπάθεια των μικρών παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του αθλήματος και γονείς οι οποίοι δε σταμάτησαν να τους επιβραβεύουν. Παραβρέθηκαν και οι πρωταθλητές Άγγελος Μπέης, Χρήστος Καφρίτσας, καθώς και ο παλιός πρωταθλητής πυγμαχίας Σωτήρης Ζαχαράτος, οι οποίοι έδωσαν και αυτοί τις αθλητικές τους συμβουλές, στα μικρά πατρινόπουλα.

Οι μικροί μποξέρ  που αγωνίστηκαν ήταν, από την Παναχαϊκή Ντεσίρα, Χ. Πλεα, Αλεξοπούλου, Α. Καρύδη, Β. Καρύδη, Γιαννακοπούλου, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπάνος, Πανταζόπουλος, Κούτρας, Ν. Καρύδης, Γκαϊντατζής. Από την ΠΥΓΜΗ, Νικολοπούλου, Μπασιλάρης, Γιαχαλής, Κουμανιώτης, Μ. Μιχαλόπουλος, Παναγιώτου, Μουδριζας, Παπαγιαννόπουλος, Σινάκης και από την ΕΑΠσυμμετείχαν οι Σέργιος, Καϊβι και Τζάνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters