Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Ντα" και πάλι στην Αιγείρα

"Ντα" και πάλι στην Αιγείρα

Από το Θεατρικό Εργαστήρι Αιγείρας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ντα» (da = υποκοριστικό του daddy = μπαμπάς) από το Θεατρικό Εργαστήρι Αιγείρας. Πολύς κόσμος παρακολούθησε το έργο την περασμένη εβδομάδα (Παρασκευή 27, Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Ιανουαρίου) και για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το δουν, μην ανησυχούν, καθώς παραστάσεις θα δοθούν και το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 8.30μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου στην Αιγείρα, κάτω από το θερινό σινεμά.

Όπως αναφέρει τοwww.aigialeianews.gr, πρόκειται για το γνωστό αυτοβιογραφικό έργο του Αμερικανοιρλανδού συγγραφέα Χιου Λέοναρντ, το οποίο αναφέρεται στη σχέση πατέρα και γιου με ένα πανέξυπνο ευρηματικό συγγραφέα, όπου ο γιος επισκεπτόμενος μετά από πολλά χρόνια το σπίτι του, στην κηδεία του πατέρα του, σκαλίζει κάποια ενθυμήματα σε κάποιο συρτάρι και η ανάμνησή του είναι τόσο πολύ έντονη ώστε. τον βλέπει ζωντανό μπροστά του και διαλέγεται μαζί του.

Μέσα από τη συζήτησή του αναβιώνονται όλα τα παιδικά χρόνια του συγγραφέα και η σχέση με τον πατέρα, τους γονείς του και το περιβάλλον του. Το έργο ανεβαίνει με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κων/νου Κλάγκου. Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 6977350143.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture