Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 3 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 3 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Φεύγει σήμερα ο Ποσειδώνας απ’ το ζώδιό σας, μετά από πολλά χρόνια παραμονής, η οποία διέλυσε πολλές αυταπάτες, σάς άφησε όμως πιο ευαίσθητους  και συμπονετικούς. Από δω και  πέρα θα επηρεάζει τα οικονομικά σας, όπου για τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις, τη σύγχυση και τις υποσχέσεις.

Ιχθείς

Το σπουδαίο αστρολογικό γεγονός της εισόδου  του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας  είναι σήμερα. Μέχρι το 2025, σταδιακά θα επηρεάσει όλους τους Ιχθείς, αυξάνοντας την καλλιτεχνική και πνευματική έφεση, τη συμπόνια, τον ρομαντισμό, απ’ την άλλη όμως αυξάνει τη σύγχυση, ενώ θα διαλύσει και αρκετές αυταπάτες ή ψεύτικα όνειρα.

Κριός

Το μεγάλο αστρολογικό  γεγονός της εισόδου του Ποσειδώνα  στους Ιχθείς, θα φέρει την ευκαιρία για το κλείσιμο σημαντικών κύκλων ζωής, μέχρι το 2025 που θα προχωρήσει στο δικό σας ζώδιο. Θα αναπτύξετε την πνευματικότητα και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, όπως επίσης τη συμπόνια, τη θυσία και την γόνιμη απομόνωση.

Ταύρος

Η πολύχρονη  διέλευση του Ποσειδώνα απ’ τους Ιχθείς, θα φέρει στο ζώδιό σας τη δυνατότητα για ενασχόληση με εναλλακτικές, πνευματικές, καλλιτεχνικές και φιλανθρωπικές ομάδες και οργανώσεις. Θα προκαλεί όμως συχνά σύγχυση σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια, όπως επίσης και εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις σε φιλίες.

Δίδυμοι

Η διέλευση του  πολύ αργού Ποσειδώνα απ’ τους Ιχθείς για τα επόμενα χρόνια, θα προκαλέσει αποπροσανατολισμό και  μπερδέματα, κυρίως στα επαγγελματικά. Προσέξτε ιδιαίτερα τις εξαπατήσεις, και μην παρασύρεστε από υποσχέσεις. Ήδη όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες των Διδύμων πρέπει να βιώνετε έντονη σύγχυση.

Καρκίνος

Η μακρόχρονη διέλευση του Ποσειδώνα απ’ τους Ιχθείς θα αυξήσει την ευαισθησία, το ρομαντισμό, την καλλιτεχνικότητα και την  πνευματική σας έφεση, ενώ θα φέρει  υπερβατικές ερωτικές στιγμές και ψυχική ανακούφιση. Θα προκαλεί ωστόσο και συχνά μπερδέματα σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών, αλλά και φιλοσοφική σύγχυση.

Λέων

Εγκαταλείπει  ο Ποσειδώνας τον Υδροχόο, απ’  όπου για πολλά χρόνια έφερνε συχνές απογοητεύσεις, εξαπατήσεις αλλά και διάλυση αυταπατών στις σχέσεις. Τώρα περνά στους Ιχθείς, απ’ όπου θα δώσει εκστατικές ερωτικές στιγμές, ωστόσο θα προκαλέσει και έντονη τάση για εξαπατήσεις ή μπερδέματα στα οικονομικά – προσοχή σε υποσχέσεις.

Παρθένος

Το σπουδαίο αστρολογικό γεγονός της εισόδου του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα απογειώσει το ρομαντισμό για τα επόμενα χρόνια, φέρνοντας μεγάλους έρωτες, που συχνά όμως θα έχουν κάτι το άπιαστο. Προσέξτε τις εξαπατήσεις και τις αυταπάτες. Επίσης θα βιώνετε ένα χάος και έντονο αποπροσανατολισμό - δύσκολο να μπει τάξη!

Ζυγός

Η πολύχρονη  διέλευση του Ποσειδώνα απ’ τους Ιχθείς που ξεκινάει σήμερα, θα προκαλέσει σύγχυση σε θέματα εργασιακά και  υγείας. Η κατάσταση στη δουλειά  θα είναι αβέβαιη, ενώ στην υγεία  μπορεί να παρουσιαστούν αλλεργίες, ευαισθησίες ή σχετικά μυστηριώδη ή ψυχοσωματικά προβληματάκια - θα χρειαστεί εξυγίανση η διατροφή σας.

Σκορπιός

Η είσοδος του  Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα φέρει  για τα επόμενα χρόνια αυξημένη δημιουργικότητα, καλλιτεχνική έμπνευση, πνευματικότητα και φυσικά ονειρικούς έρωτες! Προσέξτε βέβαια τις πλάνες στα αισθηματικά. Ωστόσο αποσύρεται η σύγχυση που βιώνατε για πολλά χρόνια τώρα – διαλύθηκαν πολλές αυταπάτες.

Τοξότης

Έντονο αποπροσανατολισμό  θα φέρει σταδιακά σε όλους τους Τοξότες η διέλευση του Ποσειδώνα απ’ τους Ιχθείς για τα επόμενα χρόνια. Θα πρέπει να προσέχετε την αφηρημάδα, τη θολούρα, τις εξαπατήσεις, ενώ θα διαλυθούν αυταπάτες, κάτι που θα προκαλέσει αρχικά απογοήτευση. Μόνο ψεύτικα όνειρα θα διαλυθούν. Σύγχυση σε θέματα σπιτιού.

Αιγόκερως

Αν και το ζώδιό σας είναι σαφές και πρακτικό, η διέλευση του Ποσειδώνα απ’ τους Ιχθείς για τα επόμενα χρόνια, θα φέρει μια θολούρα στο νου και θα κάνει την επικοινωνία σας πιο ασαφή. Προσέξτε την αφηρημάδα και τις παρεξηγήσεις, όπως επίσης τα μπερδέματα σε σπουδές. Απογοήτευση ή εξαπατήσεις σε συγγενικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being