Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2012 - Οι τελευταίες εξελίξεις και τα υποψήφια ονόματα

Eurovision 2012  - Οι τελευταίες εξελίξε...

Θα γίνει στο Αζερμπαϊτζάν

57ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διοργανωθεί φέτος στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο, η ΕΡΤ «σεβόμενη απολύτως τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και η οικονομία μας» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- «κάλεσε σε διαβούλευση τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες που διαθέτουν διεθνές δίκτυο ή συνιστούν εθνικά τμήματα διεθνών δικτύων, προκειμένου να συμμετάσχουν στο κόστος που συνεπάγεται η συμμετοχή μας στον Διαγωνισμό».

Η μόνη εταιρία που δέχθηκε και τελικά θα αναλάβει να διοργανώσει την ελληνική αποστολή στον Διαγωνισμό -καλύπτοντας τα έξοδά της- ήταν η Universal Music Greece: «Ήταν μια προσωπική απόφαση του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρίας, Τάσου Ξιναρή, ο οποίος δεν ήθελε να απέχει φέτος η χώρα μας από τη Eurovision» αναφέρει πηγή του Yupi, προσθέτοντας σχετικά με τους καλλιτέχνες που θα κληθούν να διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό: «Θα είναι τέσσερα ή πέντε ονόματα, όλα νέα στον χώρο. Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούστηκαν για καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Σαμπάνης ή ο Κώστας Μαρτάκης. Θα είναι όλοι τους νέα παιδιά».

Δύο από τα ονόματα που οι πληροφορίες του Yupi θέλουν μεταξύ των νεαρών καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Μπακού, είναι το συγκρότημα «Velvet Fire» και η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μάλιστα εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της Universal, ενώ οι υπεύθυνοι της εταιρίας φέρονται να θέλουν να διαμορφώσουν ένα «μπουκέτο» με διαφορετικά είδη μουσικής για τον ελληνικό τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκ των πραγμάτων, διαψεύδεται και η φημολογούμενη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στον Διαγωνισμό της Eurovision, καθώς η νεαρή τραγουδίστρια ανήκει στο δυναμικό της EMI και μάλιστα βρέθηκε πρόσφατα αντιμέτωπη στο δικαστήριο με την Universal (πρόσφατα, ανακοινώθηκε βέβαια η εξαγορά της EMI Music από την Universal Music Group, αλλά οι δύο εταιρίες δεν έχουν ακόμα ουσιαστικά «συνενωθεί»).

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight