Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καμάρες: «Το ατύχημα του Αι-Βασίλη»

Καμάρες: «Το ατύχημα του Αι-Βασίλη»

Σήμερα στις 18:30

Ο Δήμος Αιγιαλείας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Καμαρών «ΑΠΟΛΛΩΝ» και τις εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη παρουσιάζουν το χριστουγεννιάτικο παιδικό μυθιστόρημα της συμπολίτισσας (ζει στην Άκρατα και διευθύνει το Δημοτικό Σχολείο Ακράτας) και αγαπημένης συγγραφέως των παιδιών Αναστασίας Ευσταθίου «Το ατύχημα του Αι-Βασίλη» σε εικονογράφηση Νικόλα Ανδρικόπουλου. Ο Κάλι Καλ, ο καλλιτέχνης καλικάτζαρος της διάσημης οικογένειας των κωλοβελόνηδων και φίλος του Αϊ-Βασίλη, καλεί τους μικρούς του φίλους την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30μ.μ. στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου Καμαρών «ΑΠΟΛΛΩΝ» για να μοιραστούν την ιστορία του βιβλίου με τη συγγραφέα, να ταξιδέψουν με το «γλυκό» όχημα του Κάλι Καλ στον πλανήτη και να ζωγραφίσουν τον τραυματία άγιο!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή και αφήγηση του μυθιστορήματος αλλά και δημιουργική απασχόληση των παιδιών τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν τον τραυματία Αϊ Βασίλη και να του φτιάξουν γλυκάκια.

Η Αναστασία Ευσταθίου έχει επίσης γράψει τα παιδικά βιβλία «Με το μελάνι της σουπιάς», «Χριστούγεννα στην Γελανδία», «Η κόρη των Αιγών» και «Μια κάλτσα που τη λέγαν Ευρυδίκη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture