Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Ξάφρισαν" 6000 υδρομετρητές από τη ΔΕΥΑΠ - Στις 220.000 ευρώ η ζημιά

Πάτρα: "Ξάφρισαν" 6000 υδρομετ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Για οργανωμένη επιχείρηση κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Κοντοές

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πλήρη εικόνα του μεγέθου της κλοπής των υδρομετρητών, έχουν πλέον οι αρμόδιοι της ΔΕΥΑΠ, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καταμέτρησης. Σύμφωνα λοιπόν με τα στελέχη της Δημοτικής Υπηρεσίας Ύδρευσης, συνολικά εκλάπησαν 5890 υδρομετρητές, συνολικής αξίας 220.000 ευρώ!

8.30: Περίπου τις 180.000 ευρώ αγγίζει το κόστος της κλοπής  των 5 με 6 χιλιάδων υδρομετρητών από τη ΔΕΥΑΠ, οι οποίοι βρίσκονταν σε δύο κοντέινερ. όπως επισημαίνει στο www.thebest.gr o Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Κοντοές.Η κλοπή έγινε αντιληπτή χθες το μεσημέρι, όταν ο αρμόδιος υπάλληλος χρειάστηκε υλικό από το κοντέινερ.

Τότε διαπίστωσε ότι το λουκέτο που υπήρχε δεν ταίριαζε με τα κλειδιά του , γιατί πολύ απλά οι κλέφτες είχαν σπάσει το πρωταρχικό και αφού αφαίρεσαν το υλικό έβαλαν άλλο λουκέτο, προφανώς για να μη γίνει έγκαιρα αντιληπτή η κλοπή.

Πρόκειται για υλικό που βρισκόταν σε δύο κοντέινερ και το οποίο σύμφωνα με τον κ. Κοντοέ δεν απαιτείται για καθημερινή χρήση. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κάνει λόγο για σημαντική οικονομική ζημιά και για ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό, "το οποίο είναι δύσκολο να θεωρήσει κανείς τυχαίο. Πρόκειται για μια οργανωμένη επιχείρηση, στην οποία πρέπει να δούμε όλες τις διασυνδέσεις" δηλώνει στο www.thebest.gr.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κοντοές στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Διοικητή Ασφάλειας της Πάτρας Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις