Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 26 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 26 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Μέχρι το απόγευμα ίσως είναι δύσκολο να κάνετε τα πράγματα που θέλετε, καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις και το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα ανάλαφρο, ωστόσο μετά αλλάζει το σκηνικό και θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, γνωριμίες, ταξιδάκια, συζητήσεις, διάβασμα, γράψιμο και επαφές με συγγενείς, σε πολύ πιο θετική ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως

Η τάση σας να τα παίρνετε όλα στα σοβαρά και να αγχώνεστε με τις υποχρεώσεις γίνεται πιο έντονη σήμερα, ειδικά μέχρι το απόγευμα που θα λειτουργεί η δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου. Πιθανόν να νιώσετε ότι οι άλλοι σάς κρίνουν αυστηρά, αλλά κι εσείς προσέξτε την σκληρή σας γλώσσα. Κατόπιν θα γίνει πολύ πιο ανάλαφρο το κλίμα.

Υδροχόος

Μια ανάγκη για  ησυχία και περισσότερο ύπνο θα έχετε  μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο απ’ το απόγευμα που θα εισέλθει η Σελήνη στο ζώδιό σας, η διάθεση θα γίνει πιο εξωστρεφής και θετική. Προσέξτε όμως τις υπερβολές στο  φαγητό, με το τετράγωνο Σελήνης-Δία να ωθεί σε ακρότητες γενικά, σε απερισκεψία και σε τεμπελιά.

Ιχθείς

Μέχρι το μεσημέρι η διάθεση θα είναι πιο κοινωνική, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για  συναντήσεις με τις παρέες σας, δεν  θα λείπουν ωστόσο κάποια αυστηρά  λόγια και ένας περιορισμός στα θέλω σας. Απ’ το απόγευμα το mood γίνεται πιο εσωστρεφές και το πιθανότερο είναι να έχετε ανάγκη για απομόνωση, χαλάρωση με μουσική και ύπνο.

Κριός

Μέχρι το απόγευμα η δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου φέρνει αρκετές υποχρεώσεις, ενώ  θα υπάρχει τάση για κριτική, τόσο με το σύντροφο και τους κοντινούς  φίλους, όσο και με τους γονείς σας. Ας είστε πιο επιεικείς. Κατόπιν μεταβάλλεται το κλίμα, γίνεται πιο ευχάριστο και κοινωνικό, ενώ προβλέπονται συναντήσεις με τις παρέες σας.

Ταύρος

Σήμερα προσέξτε τις ακρότητες στο φαγητό και  στις συναισθηματικές αντιδράσεις  που προκαλεί το τετράγωνο Σελήνης-Δία. Ο ευεργετικός Δίας που διατρέχει το ζώδιό σας γύρισε σήμερα σε ορθή πορεία, κι έτσι θα ξετυλιχτούν τα σχέδιά σας για τους επόμενους μήνες και θα μπορέσετε μέχρι τον Ιούνιο να αναπτυχθείτε υλικά και πνευματικά.

Δίδυμοι

Λίγο δύστροπο το κλίμα μέχρι το απόγευμα με την δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου να φέρνει έναν περιορισμό στα θέλω σας, στην αυτοέκφραση, στον έρωτα και τη χαρά. Ωστόσο κατόπιν θα αλλάξει εμφανώς το κλίμα και θα έχετε την ευκαιρία για περιπέτειες, ταξίδια, διασκέδαση, διάβασμα, σε πιο άνετους και τεμπέλικους ρυθμούς.

Καρκίνος

Η δύσκολη όψη  Σελήνης-Κρόνου προκαλεί συναισθηματική πίεση σήμερα, ίσως και αίσθημα  μοναξιάς, ενώ υπάρχει τάση για  κριτική και δύστροπες συμπεριφορές στην οικογένεια και με το σύντροφο. Όμως απ’ το απόγευμα θα αλλάξει η διάθεση, θα γίνει πιο ανέμελη και θετική και θα περάσετε καλά με τις παρέες, με κάποιες υπερβολές.

Λέων

Κάποια εμπόδια  στην επικοινωνία είναι πιθανά μέχρι  το απόγευμα, όπως επίσης και έντονη τάση κριτικής. Το τετράγωνο Σελήνης-Δία  κατόπιν προσφέρει ανεμελιά, χαρά, τεμπελιά, αλλά ωθεί και σε υπερβολές στο φαγητό. Ο Δίας γύρισε σε ορθή πορεία, κι έτσι θα παρουσιαστεί ανάπτυξη στα επαγγελματικά σας τους επόμενους μήνες.

Παρθένος

Μην αναμασάτε  τα οικονομικά άγχη και τις φοβίες σας αυτές τις μέρες, μια παγίδα στην οποία εύκολα μπορεί να πέσετε σήμερα με το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου μέχρι το απόγευμα. Περιορισμοί στα ερωτικά και στη διασκέδαση επίσης. Ωστόσο μετά θα αλλάξει το κλίμα, θα γίνει πιο αισιόδοξο και θα κάνετε ευχάριστα πράγματα.

Ζυγός

Κάποια εμπόδια  στην επικοινωνία είναι πιθανά μέχρι  το απόγευμα, όπως επίσης και έντονη τάση κριτικής. Το τετράγωνο Σελήνης-Δία  κατόπιν προσφέρει ανεμελιά, χαρά, τεμπελιά, αλλά ωθεί και σε υπερβολές στο φαγητό. Ο Δίας γύρισε σε ορθή πορεία, κι έτσι θα παρουσιαστεί ανάπτυξη στα επαγγελματικά σας τους επόμενους μήνες.

Σκορπιός

Η λαιμαργία  σας ξαναχτυπά σήμερα, με το τετράγωνο  Σελήνης-Δία που ωθεί σε υπερβολές κάθε είδους. Θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε όμως στη θαλπωρή του σπιτιού. Ο Δίας γύρισε στην ορθή του πορεία, κι έτσι μέχρι τον Ιούνιο θα φέρει εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, με ξεκινήματα, γάμο και σημαντικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being