Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 23 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 23 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Σήμερα συναντιέται  η Σελήνη με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σας, μια μέρα ζωηρή, με πολλές μετακινήσεις, επαφές, κουβεντούλα, βόλτες, ταξιδάκια και πληροφόρηση. Προσέξτε όμως τις λογομαχίες και τον εκνευρισμό, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Άρη βγάζει έντονο εγωισμό στην επιφάνεια. Μην είστε βιαστικοί.

Αιγόκερως

Το πιθανότερο είναι να θέλετε να ξεκουραστείτε  σήμερα, καθώς η Σελήνη διατρέχει  τον τελευταίο σας οίκο και  δίνει την ανάγκη για απομόνωση  και φυγή απ’ τις πολλές φασαρίες. Μπορείτε επίσης να κλείσετε ορισμένα θέματα. Προσέξτε τις ταλαιπωρίες στα ταξίδια και τις εντάσεις με τους συγγενείς, κυρίως τους εξ’ αγχιστείας.

Υδροχόος

Η μέρα είναι  αφιερωμένη στους φίλους και στη  δικτύωση, με τη σύνοδο Σελήνης-Ερμή να φέρνει συναντήσεις, γνωριμίες, πολλές συζητήσεις και διεύρυνση του  κοινωνικού σας κύκλου, ακόμα και στα online social media. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις, καθώς το κλίμα είναι νευρικό, ωστόσο το χιούμορ σώζει τις καταστάσεις.

Ιχθείς

Έμφαση στον επαγγελματικό σας οίκο δίνει  σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ερμή, η  οποία προσφέρει την ευκαιρία για συζητήσεις, γνωριμίες και για επαφές με άτομα εξουσίας. Είναι όμως μια μέρα με τάση για συγκρούσεις και θα πρέπει να προσέξετε τον εγωισμό σας. Επίσης προσοχή σε ατυχήματα, κρυώματα και πονοκεφάλους.

Κριός

Η Σελήνη απ’ το φιλικό σας και αισιόδοξο ζώδιο  του Τοξότη κάνει τη διάθεση χαρούμενη κι εξωστρεφή, ενώ φέρνει την ευκαιρία για ταξίδια, ωστόσο σχηματίζει και δύσκολη όψη με τον Άρη, που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στον εργασιακό χώρο και στη καθημερινότητα. Προσέξτε επίσης τις ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα τονίζει τον οικονομικό σας τομέα και φέρνει εξελίξεις και κίνηση σε θέματα δανείων, καρτών, επενδύσεων, ή απλά μπορεί κάποια τρίτα άτομα να σάς στηρίζουν. Ωστόσο προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε συναλλαγές. Επίσης φροντίστε να μην επιβάλλετε τη θέλησή σας στους άλλους και να μην εισχωρείτε στη ζωή τους.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα κοινωνική  μέρα, με τη Σελήνη να συναντιέται με τον επικοινωνιακό Ερμή και να φέρνουν συναντήσεις, γνωριμίες  και πολύ κουβεντούλα. Ωστόσο σχηματίζει και δύσκολη όψη με τον Άρη, γι’ αυτό το κλίμα είναι εύφλεκτο, με πιθανές διαφωνίες, ενώ πρέπει να προσέχετε τις βιασύνες, τους πονοκεφάλους και τα μικρο-ατυχήματα.

Καρκίνος

Η σύνοδος Σελήνης-Ερμή φέρνει κινητικότητα στον εργασιακό  χώρο, με συζητήσεις κι επαφές. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις όμως στην καθημερινή επικοινωνία και με τους συγγενείς, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Άρη δυναμώνει τον εγωισμό και την επιθετικότητα. Ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις. Προσέξτε την κοφτερή σας γλώσσα.

Λέων

Η Σελήνη διατρέχει  το φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη και κάνει το κλίμα ενθουσιώδες και θετικό, ενώ δίνει την ευκαιρία για ερωτικές συναντήσεις και γνωριμίες, για διασκέδαση, παιχνίδι, σπορ, χόμπι και εκδρομές. Προσέξτε κάποιες ταλαιπωρίες σε οικονομικές συναλλαγές, σε αγορές κλπ. Έχει λίγη ένταση η μέρα, αλλά και χιούμορ.

Παρθένος

Η σύνοδος Σελήνης-Ερμή τονίζει τον τομέα της οικογένειας  και φέρνει ευχάριστες οικογενειακές  συναντήσεις ή ενασχόληση με το σπίτι. Προσέξτε όμως τον εκνευρισμό, καθώς  ο Άρης απ’ το ζώδιό σας ειδικά σήμερα ανεβάζει πολύ τον εγωισμό  και την αντιδραστικότητά σας, οδηγώντας σε συγκρούσεις και κριτικές.

Ζυγός

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή  μέρα, καθώς η Σελήνη κάνει σύνοδο με το νοητικό Ερμή και φέρνουν συναντήσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια, διάθεση για διάβασμα ή γράψιμο. Έμφαση στις σχέσεις με τους συγγενείς, όπου χρειάζεται προσοχή σε διαφωνίες, με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να δημιουργεί εύφλεκτο κλίμα.

Σκορπιός

Μέρα αγορών φαίνεται να είναι η σημερινή, με τη σύνοδο Σελήνης-Ερμή να τονίζει τον  τομέα των οικονομικών και  να δίνει την ευκαιρία για ψώνια, αλλά και για πωλήσεις και διάφορες συναλλαγές. Προσέξτε όμως τις βιαστικές και απερίσκεπτες αγορές. Επίσης προσοχή στους τσακωμούς στις παρέες σας, καθώς υπάρχει ένταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being