ACHAIA TASTE / 09/12/2015, 17:49 Ο Πατρινός που περπατάει 10 ώρες την ημέρα, ψάχνοντας τρούφα στα βουνά- Από τους υπολογιστές στην αναζήτηση και την καλλιέργεια του υπόγειου μανιταριού Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
ACHAIA TASTE / 06/12/2015, 20:01 Ο Πατρινός μαθηματικός που καλλιεργεί γκότζι μπέρι και σερβίρει στην αγορά της πόλης το μούρο της ευτυχίας, τον μύθο της μακροζωίας σε Κίνα και Θιβέτ
ACHAIA TASTE / 03/12/2015, 13:31 Οινοποιία Γιαννόπουλοι: Μια διαρκώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση
ACHAIA TASTE / 02/12/2015, 02:23 Πάτρα: Γλυκαίνοντας την κρίση με δημιουργία- Οι μηχανικοί που σερβίρουν γλυκά του κουταλιού με αχαϊκά προϊόντα, σε μια οικογενειακή επιχείρηση που την λένε "ΙΑΜVI" Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
ACHAIA TASTE / 02/12/2015, 02:23 Χρήστος Κολυπέρας: Ο νεαρός αμπελουργός- οινοποιός, ο Κίλικος, ο Κέρβερος και το περίφημο Placebo του- Σερβίροντας κρασιά με...περιεχόμενο Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
ACHAIA TASTE / 26/11/2015, 23:17 Εγκαινιάστηκε το ΚΕΛΛΑΡΙ 151, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά Αχαΐκών προϊόντων - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
ACHAIA TASTE / 23/11/2015, 12:14 Το πρόγραμμα προώθησης Αχαϊκών προϊόντων- Τι είναι, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν- Δείτε το achaiataste.gr
ACHAIA TASTE / 20/11/2015, 18:47 Στο FORUM Ανάπτυξης, η πρωτοβουλία για την ανάδειξη των Αχαϊκών προϊόντων, επιχειρήσεων και παραγωγών
ACHAIA TASTE / 20/11/2015, 13:13 Οι πρώτες Αχαϊκές επιχειρήσεις και παραγωγοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Αχαιών Γεύσεις- Achaia Taste»
ACHAIA TASTE / 20/11/2015, 10:13 Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την προβολή και ανάδειξη των Αχαϊκών προϊόντων