Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Η καταπληκτική αντι-ρυτιδική κρέμα που δοκίμασα και προτείνω.. ασυζητητί!

Η καταπληκτική αντι-ρυτιδική κρέμα που δ...

Γιατί θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφες και μετά τα 40

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου μας. Αρχικά η καθημερινή μας συνήθεια της ενυδατικής κρέμας. Κάποια επιπλέον πολύ σημαντικά μυστικά είναι η απολέπιση και το κρύο νερό.

Είναι όμως αρκετά αυτά;

Αν είσαι στις (πολύ) τυχερές που η απάντηση είναι ναι, δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με το υπόλοιπο άρθρο.

Εμείς οι υπόλοιπες όμως ζητάμε συνεχώς κάτι νέο, πιο αποτελεσματικό. Μια καινοτομία που θα μπορεί να μας επιφέρει αποτελέσματα παρόμοια με τις επεμβατικές πράξεις κοσμετολογίας, χωρίς όμως να μπούμε και στην διαδικασία επέμβασης. Ζητάμε πολλά;

Ευτυχώς κάπου εδώ έρχεται να δώσει την απάντηση η αντι-ρυτιδική ενυδατική κρέμα προσώπου. Συμβάλλοντας στην πρόληψη γήρανσης του προσώπου αλλά συγχρόνως στη λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Η κρέμα  λειαίνει τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου και τις λεπτές γραμμές με πολύ άμεσα αποτελέσματα, καθώς ακομα επαναφέρει τη φωτεινή, βελούδινη όψη της επιδερμίδας.

Πως γίνεται αυτό;

Επανενεργοποιώντας την παραγωγή του κολλαγόνου και τη σύνθεση της ελαστίνης στο δέρμα για να αναζωογονηθούν γηρασμένοι ινοβλαστοί. Αυτό οδηγεί σε μια γρήγορη και βιώσιμη παραγωγή κολλαγόνου ΙΙΙ, κολλαγόνου Ι, Tropoelastin και της ελαστίνης, τα οποία οδηγούν σε αισθητή βελτίωση της υφής του δέρματος και στη μείωση των ρυτίδων. Έχει αναπλαστικές ιδιότητες, θρέφει την επιδερμίδα με τα πολύτιμα συστατικά της καθώς συμβάλει στη διατήρηση της φρεσκάδας και ελαστικότητας της επιδερμίδας. Καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης . Παρουσιάζει έντονη ενυδατική δράση. Λειτουργεί ως προστατευτικό στρώμα πάνω στην επιδερμίδα, συγκρατώντας τη φυσική υγρασία. Εξασφαλίζει την καλύτερη δόμηση του ιστού. Γεμίζει τις ρυτίδες από το εσωτερικό τόσο στο μέτωπο και το πόδι της χήνας για ένα εμφανώς πιο λείο και σφριγηλό δέρμα.

Δεν θα σχολιάσω τη συγκεκριμένη κρέμα ως “μαγική” γιατί θα φανεί σαν διαφημιστικό κόλπο και θα μειώσει την αξία της. Θα αναφέρω μόνο ένα προσωπικό σχόλιο, (φυσικά και τη δοκίμασα πριν σας γράψω γι’αυτη) σε μια επιδερμίδα που υποφέρω από συνεχόμενες αλλεργίες από κάθε καλλυντικό που χρησιμοποιήσω η κρέμα αυτή μου όχι μόνο δεν μου δημιούργησε καμία, αλλά μου πρόσφερε την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση που μέχρι τώρα μου έδιναν μόνο κρέμες (μεγάλης αξίας) του εμπορίου.

Ενόψει καλοκαιριού μήπως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου;

 

*Για ακόμα πιο άμεσο αποτέλεσμα συνδύασε την κρέμα με τον ενυδατικό, αντι-ρυτιδικό ορό, με σκοπό να ενισχύσεις τη λάμψη του προσώπου, να ενυδατώσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου, να χαρίσεις στο πρόσωπο σου  βελούδινη υφή.

 

Αγοράστε εδώ

Αντι-ρυτιδική ενυδατική κρέμα 40+

Αντι-ρυτιδικός Ορός +40 (Serum)

Αντι-ρυτιδική ενυδατική κρέμα 50+

Αντι-ρυτιδικός Ορός (Serum) 50+

 

Info

Natural Beauty by Dimitra (Τσαλπατούρου Δήμητρα)

Φυτικά Καλλυντικά

Τ: 6974 274293

Natural Beauty by Dimitra

www.naturalbeautybydimitra.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being