Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το έκτακτο δελτίο των εργαζομένων του Mega λίγο πριν το τέλος -ΒΙΝΤΕΟ

Το έκτακτο δελτίο των εργαζομένων του Me...

"Ξαφνικός θάνατος" για το μεγάλο κανάλι

Έκτακτο δελτίο μεταδόθηκε από Mega μετά από την απόφαση των μετόχων του καναλιού να μη μετάσχουν στη διαδικασία  με την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ. Η απόφαση των μετόχων φέρνει στο μεγάλο κανάλι ξαφνικό και οριστικό "θάνατο".

Με την απόφαση να μη συμμετέχει στη διαδικασία αδειοδότησης σβήνουν και οι ελπίδες των εργαζομένων!

Το δελτίο ξεκίνησε με μια κάρτα που εκφωνούσε  ανακοίνωση των εργαζομένων. "Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε το κανάλι ζωντανό επί 21 μήνες, απαιτούμε να καταβάλουν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων" έγραφαν οι κάρτες.

Το δελτίο παρουσίασε η Ειρήνη Ανδρουλάκη, ενώ μαζί της στο στούντιο βρισκόταν και Θανάσης Αυγερινός, με super "420 οικογένειες διεκδικούν το μέλλον τους".

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως οι εργαζόμενοι θα επανέρχονται μετά τις 15.00 με έκτακτη εκπομπή σχετικά με τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών. "Ευχόμαστε να μην είναι αυτή η τελευταία εκπομπή του MEGA" ανέφερε ο κ. Αυγερινός.

"Το MEGA είναι για πολλούς από εμάς ένα δεύτερο σπίτι και θα δώσουμε τη μάχη προκειμένου να ενημερώσουμε ως το τέλος. Οι εργαζόμενοι του MEGA παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 21 μήνες" ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης ενώ ακολούθησε  βίντεο με ιστορικά πλάνα του σταθμού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις