Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συγκεντρώνουν υπογραφές για τη διάσωση του Διεθνούς Εικαστικού Φεστιβάλ της Πάτρας RE-culture

Συγκεντρώνουν υπογραφές για τη διάσωση τ...

Έντονες αντιδράσεις για την απόφαση του δήμου να "κόψει" το φεστιβάλ και ημερίδα από την Art in Progress

Όπως αναφέρουν τα μέλη της Art in Progress σχετικά με το Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ της Πάτρας|RE-culture  "μετά την δημοσιοποίηση, της προσωπικής απόφασης του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Βασίλη Θωμόπουλου, να αποκόψει το Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας|RE-culture από τον Δήμο Πατρέων και την συγκινητική αντίδραση πολιτών και καλλιτεχνών από ολόκληρη την Ελλάδα η Art in Progress μας πληροφορεί ότι:

1ον. Άμεσα, ξεκινά δημόσια και ανοιχτή συλλογή υπογραφών για την διάσωση του μοναδικού Διεθνούς Εικαστικού Φεστιβάλ της Πάτρας μέσω του AVAAZ ή με αποστολή του ονοματεπώνυμού σας στο [email protected].

2 ον. Στις 22 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη στις 18:30 θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα is Art, in Progress?” στον πολυχώρο King George Hall (Πλατεία Γεωργίου 1Α) ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για την κρισιμότητα της κατάστασης σε σχέση με το RE-culture και να προταθούν ενδεχόμενες λύσεις.
Θα παραβρεθούν σημαντικοί άνθρωποι του πολιτισμού από ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και θα καλεστούν εκπρόσωποι φορέων της πόλης και όχι μόνο (τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον). 
Η ημερίδα θα είναι ανοιχτή προς το κοινό, ενώ θα δοθεί βήμα στους πολίτες όπου θα μπορούν να προτείνουν τις ιδέες τους για την σωτηρία του μοναδικού Διεθνούς Εικαστικού Φεστιβάλ της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture