Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Μικρές καθημερινές Οδύσσειες», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας-ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Μικρές καθ...

Για την ενότητα «Τα Παιδία Παίζει»

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η θεατρική παράσταση «Μικρές καθημερινές Οδύσσειες», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας. Το Σκαγιοπούλειο γέμισε παιδιά για την εκδήλωση που γίνεται στο πλαίσιο της ενότητας «Τα Παιδία Παίζει».

Η ανακοίνωση του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου:

«Παιδικές φωνές πλημμύρισαν το απόγευμα της Δευτέρας (22/5), το Σκαγιοπούλειο, όπου πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Μικρές καθημερινές Οδύσσειες», στο πλαίσιο της ενότητας «Τα Παιδία Παίζει», του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2017.

Οι μαθητές, προσέγγισαν με δικά τους κείμενα και αυτοσχεδιασμούς την αλληγορία της Οδύσσειας και παρουσίασαν στο χώρο του Σκαγιοπουλείου μια σπονδυλωτή  παράσταση, στην οποία οι θεατές, κινούμενοι από αίθουσα σε αίθουσα, παρακολούθησαν, άλλοτε διασκεδαστικές, άλλοτε οδυνηρές, μα πάντα αισιόδοξες, καθημερινές Οδύσσειες.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων, το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2017, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Συμμετείχε το πολιτιστικό δίκτυο των Δημοτικών Σχολείων Κάτω Καστριτσίου, Ελαιώνα, 2ου, 35ου, 64ου και του 34ου Νηπιαγωγείου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα (Τετάρτη 24 Μαΐου)στις 6.30 το απόγευμα, στο Σκαγιοπούλειο, με τη μουσικοχορευτική παράσταση "Κοχύλια του Αιγαίου" από  τo πολιτιστικό δίκτυο των Δημοτικών Σχολείων 11ο, 16ο,32ο, 35ο, 48ο, 56ο και 65ο, με τη συμμετοχή των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Συμμετέχει με ζωντανή, παραδοσιακή μουσική το σχήμα "Απηλιώτικη Πνοή".»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture