Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αναβλήθηκε η απόφαση του Δήμου για το «λουκέτο» στα μαγαζιά της Ηφαίστου

Πάτρα: Αναβλήθηκε η απόφαση του Δήμου γι...
Βγενόπουλος Φάνης

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί το θέμα στην Επιτροπή Ποιότητας

Για την ερχόμενη εβδομάδα αναβλήθηκε η συζήτηση στην  Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρέων για το προσωρινό κλείσιμο 14 καταστημάτων στον πεζόδρομο της Ηφαίστου. Η συζήτηση είχε προγραμματιστεί για τη συνεδρίαση της Δευτέρας, ωστόσο αναβλήθηκε καθώς δεν παρίστατο οι δικηγόροι των καταστηματαρχών.

Να σημειωθεί ότι οι καταστηματάρχες ήταν παρόντες στη συνεδρίαση και ζήτησαν να υπάρξει αναβολή της συζήτησης.

Όπως δήλωσε στο thebest.gr, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Παύλος Στάμος, η αναβολή κρίθηκε αναγκαία, καθώς δυο παλαιότερες σχετικές αποφάσεις της Επιτροπής, είχαν απορριφθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση με το αιτιολογικό ότι, δεν παρίστατο οι δικηγόροι των θιγόμενων καταστηματαρχών.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η οριστική απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων, αναμένεται να παρθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, σε προσεχή του συνεδρίαση.

Οι προτάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα συζητηθούν το Δημοτικό Συμβούλιο μιλούν για την 10ήμερη αναστολή της λειτουργίας τους, ενώ για ένα εξ αυτών θα αποφασιστεί η οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος.

Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρέων την περασμένη Δευτέρα, αποφασίστηκε το κλείσιμο δυο καταστημάτων για δέκα ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο ιδιοκτήτες των καταστημάτων δεν παρέστησαν στη συνεδρίαση, ενώ ο ένας ήδη έχει κλείσει το μαγαζί.

Οι αποφάσεις για το κλείσιμο τον καταστημάτων της Ηφαίστου, έρχονται μετά από τις μηνύσεις για τα τραπεζοκαθίσματα, καθώς σε μερικές περιπτώσεις κλείνουν όλον τον πεζόδρομο.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σήμερα η αναστολή λειτουργίας καταστημάτων της Ηφαίστου

Πάτρα: Τι θα γίνει με τα πάνω από 20.000 τραπεζοκαθίσματα στην Ηφαίστου και σε άλλους πεζοδρόμους και πλατείες του ιστορικού κέντρου

Πάτρα: "Δεν πάει άλλο η κατάσταση στην Ηφαίστου"- Η κίνηση κατά της ηχορρύπανσης καταγγέλει τους επιχειρηματίες και ζητά μέτρα προστασίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις