Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας - Δωρεάν οι γυναίκες και τα παιδιά

Παναχαϊκή: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με...

Αναλυτικά τι θα ισχύσει αύριο

Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώθηκε η πολιτική που θα ισχύσει για τα εισιτήρια στο γήπεδο της Αγυιάς στον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Για όλη τη χρονιά θα υπάρχει δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες και για τα παιδιά έως 12 ετών.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 10 ΕΥΡΩ

Η Γενική Είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ τόσο για τη Θύρα 2 όσο και για τη Θύρα 3.

Τα εισιτήρια των 10 ευρώ μπορούν να καθήσουν σε όποια Θύρα επιθυμούν. Είτε δηλαδή στη ΘΥΡΑ 2 είτε στη ΘΥΡΑ 3 στα σημεία των κερκίδων φυσικά που προορίζονται για τα εισιτήρια.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 5 ΕΥΡΩ

Εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται σε φοιτητές, ανέργους, μαθητές (13 έως 17 ετών) και ΑΜΕΑ. Τόσο για την αγορά του εισιτηρίου όσο και για την είσοδο στο Στάδιο είναι απαραίτητη η επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας.

Τα εισιτήρια των 5 ευρώ μπορούν να καθήσουν σε όποια θύρα επιθυμούν. Είτε δηλαδή στη ΘΥΡΑ 2 είτε στη ΘΥΡΑ 3 στα σημεία των κερκίδων φυσικά που προορίζονται για τα εισιτήρια.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ισχύουν κανονικά οι αριθμημένες θέσεις για τις κατηγορίες ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ VVIP, VIP, CHAMPION, FAMILY2 και FAMILY3.

Υπενθυμίζουμε στους κατόχους των εισιτηρίων ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ FAN και PANACHA ότι οι θέσεις τους δεν είναι αριθμημένες.

Σε περίπτωση βροχής οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας της Θύρας 2 έχουν τη δυνατότητα, εφόσον επιθυμούν, να καθίσουν στην Θύρα 3 (σκεπαστή).

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση της Παναχαϊκής Συμμαχίας όλες οι γυναίκες όπως ήδη έχει ανακοινωθεί θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο της Αγυιάς για όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Επίσης όπως έχουμε ήδη γνωστοποιήσει και εφαρμόσει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής χρονιάς  όλα τα παιδιά έως 12 ετών έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικο.

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδος θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο από τις 13.30 το μεσημέρι.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο εφόσον φέρουν τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα ή την σχετική διαπίστευση.

ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ

Ανακοινώνεται τέλος ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών τα κυλικεία του γηπέδου θα λειτουργούν σε όλες τις Θύρες κανονικά. Υπενθυμίζεται ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο με πλαστικά μπουκάλια νερού (είτε σφραγισμένα είτε ανοιχτά) για λόγους ασφαλείας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής Συμμαχίας για το πρόστιμο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports