Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε εξέλιξη η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εξέλιξη η περιοδεία του Κυριάκου Μητσ...

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλά απόψε στο Αγρίνιο

Δύο επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς και το εργαστήρι για νέους με ειδικές ανάγκες «Παναγία Ελεούσα», επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στον νομό. Ειδικότερα, φεύγοντας από το Μεσολόγγι, επισκέφθηκε την επιχείρηση «Αμάλθεια», στο Κεφαλόβρυσο, η οποία επεξεργάζεται και τυποποιεί ελιές και την εταιρία «Αυφαντής», στην γέφυρα του Αχελώου, κοντά στο Αγρίνιο, που επεξεργάζεται και τυποποιεί προϊόντα κρέατος.

Ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των δύο εταιριών και όπως ανέφερε στην συνέχεια, οι επιχειρήσεις χρειάζονται έμπρακτη στήριξη, διότι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Β΄ εκπαιδευτική μονάδα του εργαστηρίου για νέους με ειδικές ανάγκες «Παναγία Ελεούσα», που βρίσκεται στο Αγρίνιο και ξεναγήθηκε στα εργαστήρια της υφαντικής, κεραμικής και στο τμήμα αυτισμού

«Ο εθελοντισμός είναι βάλσαμο για την αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων και χρέος της κοινωνίας είναι να σταθεί κοντά σε τέτοιου είδους έργα, που συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις δημόσιες δομές», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ συνεχάρη την πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ, τους εργαζόμενους και όλους τους εθελοντές για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά το εργαστήρι.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στις 18:00, συναντάται με εκπροσώπους επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο.

Τέλος, στις 20:30, ο κ. Μητσοτάκης μιλά σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις