Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Και δεύτερος Πατρινός ευχαριστεί δημόσια τον φυσικοθεραπευτή Νάσο Κωταντούλα - Τα μηχανήματα που κάνουν "θαύματα"

Και δεύτερος Πατρινός ευχαριστεί δημόσια...

Ο γνωστός πυγμάχος

Και δεύτερος Πατρινός ευχαριστεί δημόσια τον γνωστό φυσικοθεραπευτή Νάσο Κωταντούλα.

Ο λόγος για τον Don Apostolos, πυγμάχο και για χρόνια συνεργάτη του Τάσου Μπερδέση.

Συγκεκριμένα τονίζει τα εξής:

"Περαν οτι εισαι οτι καλυτερο υπαρχει στη φυσιοθεραπεια ετη φωτός απο τον δευτερο σε τεχνογνωσια και μηχανηματα για κάθε περιπτωση αποκαταστασης αλλα και πρόβλεψης τραυματισμων, εισαι και ανθρωπος που αντιλαμβανεται τις αναγκες των αθλητων !!! Προσωπικα σε εμπιστεύομαι 15 χρονια και οχι τυχαια απο οτι φαινεται !!! Χαρη σε εσένα ακομα αθλουμαι σε τοσο υψηλη ενταση και σε ευχαριστω για αυτό!!"

Πώς γίνονται όλα αυτά;

Μα με τα μοναδικά μηχανήματα που έχει στο ΕΠιιστημονικό του Κέντρο ο Νάσος Κωταντούλας.

Προκειται για το RADIAL SHOCKWAVE , το DOCTOR TECAR και το CHELT THERAPY του Πατρινού Φυσικοθεραπευτη Νάσου Κωταντούλα, οπως δηλωνει : " εχω θεραπευσει ασθενεις με βαρια διςκοκηλη οι οποιοι ειχαν προγραμματισει χειρουργειο με 5 συνεδριες σε διαστημα 20 ημερων , η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ , τα μηχανηματα δινουν μια διαφορετικη βιοαναπλαςη του σωματος μερα με την μερα ......σα να κοιμουντε μεςα στο σωμα.....νομιζω πλεον η φυσικοθεραπεια ειναι διαφορετικη απο το 2011 και μετα ".

Το CHELT THERAPY ειναι το πιο σύγχρονο μηχάνημα που υπάρχει παγκοσμίως στο χώρο της φυσικοθεραπειας και αθλητιατρικης αποκαταςταςης και παρέχει ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ -30 βαθμους σε μορφη ψυχρου αερα ΜΑΖΙ με LASER ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 30 watt με 3 μηκη κυματος ταυτοχρονα για να διαπερνα ολους τους ιστους εως το οστο !!!!!!!!!! Η συγκεκριμενη τεχνολογια διαπερνα εν τω βαθυ τους ιστους και εξαφανιζει την φλεγμονη και το οιδημα και τον πονο σε 3 συνεδριες !!!!

Το DOCTOR TECAR - ραδιοςυχνοτητα -ειναι η τελευταια λεξη της τεχνολογιας και δρα σε βαθος !! Συμφωνα με το μοντελο θεραπειας επιτυγχανονται ρευματα μετακινησης ηλεκτρικων φορτιων που βρισκονται στους ιστους υπο την μορφη ιοντων !!!!Το ρευμα μετακινησης δεν προκαλειται απο αμεση επαφη σε αντιθεση με αλλα μηχανηματα ( ηλεκτροθεραπειες , υπερηχα οπου εδω και χρονια εχουν ολοι ) . ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΥΤΕΡΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ !! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!

Τα ίδια μηχανήματα που χαρακτηρίζονται κορυφαία στον κόσμο, χρησιμοποιούν ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μίλαν, η Νάπολι και η Αταλάντα, Γιουβεντους , δηλώνει ο Νάσος Κωταντούλας. Και προσθέτει:

"Με τον συνδυασμό υψηλής τεχνολογίας φυσιοθεραπευτικού εξοπλισμού και τη συνεχή εκπαίδευση σε νέες μεθόδους, κατάφερα αφενός να αποφύγω το "καρκίνωμα" που λέγεται ΕΟΠΥΥ και αφετέρου να μειώσω το χρόνο αποθεραπείας του νευρομυοσκελετικού πόνου και του κινητικού συστήματος, αφού πλέον αντί για 10 με 15 συνεδρίες, αρκούν από 3 έως 5 . ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 20 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ " ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΟΥΝΤΕ ΜΕ ΠΑΛΑΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ . Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ !!!

Αρκούν λοιπόν από 3 έως 5 θεραπείες για να απαλλαγεί ο ασθενής από τους χρόνιους πόνους και τις ενοχλήσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being