Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δείτε νέες φωτογραφίες από τους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου στο Παμπελοποννησιακό

Δείτε νέες φωτογραφίες από τους Πανελλήν...

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν, κατά κοινή παραδοχή,  οι Πανελλήνιοι αγώνες Στίβου που διεξήχθησαν στην Πάτρα το διήμερο 18-19 Ιουνίου. Πράγμα το οποίο τονίζει και ο Δήμος στην ανακοίνωσή του.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην συντήρηση των εγκαταστάσεων, στην άρτια οργάνωση αλλά και στο πολύ όμορφο (και σε καλή κατάσταση) Στάδιο της πόλης μας.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η κοινή παραδοχή ότι οι Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου, που έγιναν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ήταν απόλυτα επιτυχείς, αποδεικνύει ότι η Πάτρα μπορεί να διοργανώνει ακόμα μεγαλύτερα διεθνή αθλητικά γεγονότα, με αιχμή του δόρατος το Παμπελοποννησιακό Στάδιο το οποίο, κατά γενική ομολογία, είναι από τα καλύτερα της χώρας!

Η διαπίστωση αυτή γεμίζει με ικανοποίηση τη Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, καθώς όλοι διέκριναν ότι στο Στάδιο έχει γίνει σοβαρό έργο. Η άψογη λειτουργία όλων των ηλεκτρονικών, ηλεκτρικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων, οι καλοσυντηρημένοι αγωνιστικοί χώροι καθώς και το σύνολο του αθλητικού συγκροτήματος, είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς εργαζομένων του Δήμου, της Διοίκησης του Σταδίου και εθελοντικών ομάδων.

Όλοι γνωρίζουν πως το Παμπελοποννησιακό Στάδιο είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του,  με ανύπαρκτη συντήρηση και κακή χρήση. Η μετάλλαξή του σε Στάδιο διεθνών προδιαγραφών, στηρίχθηκε οικονομικά από τον Δήμο Πατρέων.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, ευχαριστεί όλους τους εργάτες, τεχνικούς και υπαλλήλους από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, που εργάστηκαν με αυταπάρνηση για την αποκατάσταση ζημιών και βλαβών του Σταδίου. Επίσης ευχαριστεί όλους τους εθελοντές δημότες, που συνέβαλαν στην καλή προετοιμασία των Αγώνων, καθώς και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, του ΣΕΓΑΣ και τα στελέχη τους, για την πολύτιμη βοήθειά τους, στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.

Η Δημοτική Αρχή έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για τη ριζική ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ώστε αφ’ ενός να πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές για τη φιλοξενία ακόμη μεγαλύτερων διεθνών αθλητικών γεγονότων, όπως για παράδειγμα μεγάλα meeting της IAAF ή μεγάλους ποδοσφαιρικούς αγώνες και αφ’ ετέρου για να αξιοποιηθεί στο μέγιστο η δυναμική του για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και για την αναψυχή των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στο περιθώριο των αγώνων ζήτησε για το σκοπό αυτό άμεση συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports