Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ-Πονγκ: Μαργαρίτης και Κωστακιώτης πήραν την πρώτη θέση στο διπλό και την τρίτη στο ατομικό

Πινγκ-Πονγκ: Μαργαρίτης και Κωστακιώτης ...

Ολοκληρώθηκε Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων με τους τελικούς του ατομικού και του διπλού.

Στο διπλό ο  Αλέξανδρος Μαργαρίτης και ο Αλέξης Κωστακιώτης ήθελαν άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, μετά  από αυτό του ομαδικού και το πήραν με 3-2 σετ απέναντι στους Σωκράτη Γιαννούτσο/Ευάγγελο Μαλλιαρό του Ολυμπιακού. Βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 σετ, ήταν λίγους πόντους πίσω και στο επόμενο σετ και με μικρή ανατροπή ισοφάρισαν.

Μέχρι τα μισά περίπου του «κόντρα» σετ τα δύο ζευγάρια πήγαιναν μαζί ώσπου οι αθλητές από τους Φοίνικες ξέφυγαν εκμεταλλευόμενοι και κάποια λάθη των αντιπάλων τους (9-11, 11-6, 9-11, 11-9, 11-5).

Στο ατομικό  οι δυο αθλητές των Φοινίκων κατέκτησαν τις δυο τρίτες  θέσεις της κατάταξης  ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη εμφάνιση τους.

Η αγωνιστική παρουσία των αθλητών των Φοινίκων που για μια ακόμη φορά αντιπροσώπευσαν επάξια τη πόλη μας φέρνοντας κορυφαίες διακρίσεις δείχνει τη ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Τη προετοιμασία και τη καθοδήγηση των αθλητών στους αγώνες είχαν οι προπονητές του συλλόγου Θανάσης Τσοκανάς και Δημήτρης Ντεμίρης και ο διεθνής αθλητής Ανδρέας Τσεγγενές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ Πονγκ: Οι Φοίνικες Γκυφάδας Πατρών πρωταθλητές Ελλάδας στο ομαδικό Παμπαίδων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports