Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στην 17η Ευρωπαική Γιορτή της Μουσικής συμμετέχει και η Πάτρα -Δείτε το πρόγραμμα

Στην 17η Ευρωπαική Γιορτή της Μουσικής σ...

Την Κυριακή θα έχει συναυλία στις σκάλες Γεροκωστοπούλου

Τριάντα επτά (37) πόλεις συμμετέχουν στην φετινή Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, που σκοπό έχει να πλημμυρίσουν με μελωδίες γειτονιές, πλατείες, πεζόδρομοι και πάρκα της Ελλάδας, από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου 2016.

Στην 17η Ευρωπαική Γιορτή της Μουσικής συμμετέχει και η Πάτρα. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από το Ελληνικό Δίκτυο διοργανωτών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, και είναι το αποτέλεσμα μιας συναρπαστικής εθνικής συνεργατικής προσπάθειας με σαφώς ιδιαίτερο συμβολισμό.

Οι συναυλίες, δράσεις και εκδηλώσεις του 2016 φέρνουν ένα ουσιαστικό μήνυμα αρμονίας, ενότητας και συνεργασίας, σε μια περίοδο εξαιρετικών δυσκολιών για την χώρα μας.

Για να αλλάξουν οι ρυθμοί των πόλεων μας, ενώθηκαν αφιλοκερδώς 3.000 μουσικοί και 430 συγκροτήματα, Djs, χορωδίες και ορχήστρες που θα παρουσιαστούν σε 320 εκδηλώσεις σε περισσότερες από 170 τοποθεσίες Πανελλαδικά, όπως έγραψε το σάιτ musicpaper.gr.

Στην Πάτρα τα προγραμματισμένα μουσικά event θα λάβουν χώρα από τις 19 Ιουνίου έως τις 22 Ιουνίου και περιλαμβάνουν πέντε διαφορετικά event, δεκάδες καλλιτέχνες και πολλή μουσική. Όλη η πόλη πρόκειται να γεμίσει με μελωδίες, καθώς σε κάθε σημείο του ιστορικού κέντρου της Πάτρας θα υπάρχει κι ένα διαφορετικό μουσικό event και μία street συναυλία δρόμου από συγκροτήματα και μουσικούς.

*19 Ιουνίου - Σκάλες Γεροκωστοπούλου

Την Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής στην Πάτρα διοργανώνει το Open Jam για ακόμα μία χρονιά στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου.

Street και acoustic, χωρίς ρεύματα, μόνο όργανα και μουσικοί.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους και άπαντες ετοιμάζονται για το μεγαλύτερο «jamαρισμα» στην Πάτρα...

20 Ιουνίου – Η Ευρωπαική Γιορτή μεταφέρεται στην Πλατεία Όλγας με ήχους hip-hop.

Στα μικρόφωνα θα είναι οι Tex, Level 69, Face 2 face και Gang Run και στα Decks o Gus!

Την ίδια μέρα, Δευτέρα 20 Ιουνίου το ραντεβού δίνεται και στην Τριών Ναυάρχων με ζωντανή μουσική και λαϊκό – ρεμπέτικα ακούσματα.

Θα παίξει η ορχήστρα Μινόρε Παράπονο που είναι οι: Χρήστος Καμπέρος (ακορντεόν), Γαβρίλης Μπιρλής (μπουζούκι), Γιώργος Σταυρόπουλος (κιθάρα και φωνή), Αλεξάνδρα Βενέρη (φωνή), Νίκος Φορλιδας (κρουστά) και Αρτέμης Μπεκρόπουλος (μπάσο).

21 Ιουνίου - Μόλος Αγίου Νικολάου

Ο μόλος της Αγίου Νικολάου θα μετατραπεί σε dancefloor!

Dj sessions σε ένα από τα πιο «καυτά» stage της διοργάνωσης! Στα decks θα βρίσκονται οι: Skyl's element, Enigma & Gus Beats.

Από νωρίς το απόγευμα την Τρίτη 21 Ιουνίου στο Dancefloor της Ευρωπαϊκής γιορτής της μουσικής το κοινό θα λικνιστεί σε ρυθμούς reggae, hip-hop, breakbeats, electro folk, dubstep, indie, raggamufin, reggaeton και RnB.

Με πολλές εκπλήξεις και οpen Mics στα beats του Gus.

22 Ιουνίου - Τριών Ναυάρχων

Η εβδομάδα της μουσικής ολοκληρώνεται με έντεχνα ακούσματα στην Τριών Ναυάρχων (έναντι Νέον).

Διαβάστε επίσης:

19 εως 22 Ιουνίου η Πάτρα γεμίζει μελωδίες - 17η Ευρωπαική Γιορτή της Μουσικής - Ρεμπέτικο, hip-hop, reggae αλλά και jazz ήχοι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture