Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Στις 6 Ιουλίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο θα τραγουδήσουν Μαρινέλλα και Ρέμος έχοντας παρέα και τον Χρήστο Νικολόπουλο

Στις 6 Ιουλίου στο Παμπελοποννησιακό στά...

Ένα μεγάλο μέρος της συναυλίας θα είναι αφιερωμένο στον Στέλιο Καζαντζίδη

Αναμένεται να είναι εκ των πιο σημαντικών συναυλιών του φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος για τη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας, του αγαπητού λαικού τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου, ο οποίος και ξανασυνεργάζεται με την Μαρινέλλα μετά από καιρό και του συνθέτη και σολίστ στο μπουζούκι Χρήστου Νικολόπουλου.

«Όσο υπάρχεις θα υπάρχω», τιτλοφορείται το από κοινού μουσικό πρόγραμμα τους που θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν οι Πατρινοί θεατές στις 6 Ιουλίου 2016, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πατρών, στις 21.30 το βράδυ, με την Cyta Ελλάδος ως τον Μεγάλο Χορηγό των συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι από το σχήμα Μαρινέλλα, Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Νικολόπουλος.

Ήδη οι διαφημιστικές αφίσες – banner της συναυλίας έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Μαρινέλλα και Αντώνης Ρέμος θα συναντηθούν στη σκηνή, που θα ενώσουν τις φωνές τους, το συναίσθημά τους και την δυναμική τους για να μας ξεναγήσουν στον κόσμο της μουσικής, με έναν μοναδικό τρόπο. Με όπλα τα αγαπημένα τους τραγούδια, την αγάπη τους για την μουσική και τις μοναδικές τους φωνές, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Σ' αυτή τη μουσική ξενάγηση, τον κύριο λόγο θα έχουν τα δικά τους τραγούδια.

Η Μαρινέλλα με τα πιο δυνατά και αγαπημένα τραγούδια της καριέρας της, επιλεγμένα με μεράκι, αποτελούν τον βασικό κορμό του δικού της προγράμματος. Ο Αντώνης Ρέμος έχει διαλέξει για το δικό του πρόγραμμα, τις πιο δυνατές του επιτυχίες, με τις πιο ιδιαίτερες και ευαίσθητες ερμηνείες του, που θα μας μαγέψουν για ακόμα μία φορά.

Φυσικά δεν θα λείψουν και τα ντουέτα των δύο καλλιτεχνών κυρίως σε τραγούδια του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη. Η Μαρινέλλα, το αγαπημένο σεκόντο του Στέλιου Καζαντζίδη, είναι το κατ 'εξοχήν άτομο που ήταν δίπλα του για πάνω από οκτώ χρόνια, στη ζωή και στο πάλκο ενώ ο Αντώνης Ρέμος τον είχε σαν πρότυπο, αφού τα πρώτα του ακούσματα ήταν απόλυτα συνδεδεμένα με τη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Η μεγάλη αγάπη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν μια σειρά από εμφανίσεις, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με την σημαντική συμβολή του Χρήστου Νικολόπουλου, αφιερωμένες στον Στέλιο Καζαντζίδη, με τίτλο «Όσο Υπάρχεις θα Υπάρχω».

*Η 1η συναυλία είναι προγραμματισμένη να γίνει στην Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο Γης και θα ακολουθήσει η Πάτρα την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 - Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Η τιμή του εισιτηρίου αναμένεται να είναι 15 ευρώ – γενική είσοδος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αντώνης Ρέμος ψηφίζει Ελλάδα στο European Business Awards. Εσείς;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life