Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Αυτές είναι οι συναυλίες του φετινού καλοκαιριού

Πάτρα: Αυτές είναι  οι συναυλίες του φετ...

Όλες οι λεπτομέρειες

Ένα μουσικό καλοκαίρι, γεμάτο συναυλίες και lives θα ζήσουν και φέτος οι Πατρινοί καθώς δεν είναι οι λίγοι οι καλλιτέχνες θα βρεθούν στην Πάτρα προκειμένου να παρουσιάσουν τα μουσικά τους προγράμματα. Η αρχή θα γίνει σήμερα, 1η Ιουνίου.

Της Κωνσταντίνας Τσίχλα

Φέτος το ενδιαφέρον θα συγκεντρωθεί στα «Παλαιά Σφαγεία» αλλά και το Αρχαίο Ωδείο. Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Ζουγανέλης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου,, Θάνος Μικρούτσικος, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελένη Τσαλιγοπούλου. Δήμητρα Γαλάνη, Γιώτα Νέγκα, Κώστας Χατζής, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσα Μποφίλου, Μάριος Φραγκούλης, Γιώργος Μαζωνάκης,Ομάρ Φαρούκ. Φωτεινή Βελεσιώτου, Γιώργος Περρής, Ματούλα Ζαμάνη θα χαρίσουν στην Πάτρα ξεχωριστέ μουσικές στιγμές.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο ΓιάννηςΖουγανέλης θα βρεθούν στην Πάτρα σήμερα, Τετάρτη 1 Ιουνίου και θα κάνουν την αρχή θέλοντας να μας δώσουν το δικό τους μήνυμα, «ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ...».

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχουν συστηθεί μόνοι τους μέσα από το σαραντάχρονο έργο τους και θα μοιραστούν για πολλοστή φορά αυτό το καλοκαίρι την ίδια σκηνή. Τους ενώνουν κοινές εμφανίσεις και τραγούδια. Θα τραγουδήσουμε πάλι μαζί τους το “Φοβάμαι”, τον “Τρελό”, τη “Στέλλα” και τόσα άλλα που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

 

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου βρεθεί στην Πάτρα μια μέρα μετά, στις 2 Ιουνίου. Μαζί του θα είναι και η Ματούλα Ζαμάνη.

«Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μιά φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού ξεκινώντας την περιοδεία τους απο την Πάτρα.Αυτό τον καιρό τελειώνουν ένα δίσκο, που προέκυψε από τις ηχογραφήσεις παλιότερων εμφανίσεών τους. Θα έχει τίτλο « 5 Χειμώνες, 6 Καλοκαίρια» και αποτυπώνει την ερμηνεία της Ματούλας στα τραγούδια του Θανάση.

Θα τον παρουσιάσουν μαζί με άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα, που σκοπό θα έχει, να αντιτάξει στη σκληρότητα των ημερών την παρηγορητικότητα της τέχνης: «Όλα στραβά γινήκανε και όλα είν΄ ωραία».

Στις 10 ιουνίου ο Κωστής Μαραβεγιας θα ξεσηκώσει τους Πατρινούς πουν θα χορέψουν στους δικούς του, μοναδικούς ρυθμούς.

Την ίδια μέρα ο Κώστας Χατζής θα πραγματοποιήσει μια μια μοναδική εμφάνιση στην πλαζ.Εκεί θα δούμε επίσης την Σαβίνα Γιαννάτου στις 21 Ιουνίου αλλά και τον Λεωνίδα Μπαλάφα με τις Ρόδες στις 22 Ιουνίου.

 

Ο Μάριος Φραγκούλης θα βρεθεί στην πάτρα στις 13 Ιουνίου. Το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιεί μια μεγάλη περιοδεία με τον Γιώργο Περρή με τον οποίο θα παρουσιάσει και την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά που έχει τίτλο «Κιβωτός» και κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Σε πείσμα των καιρών ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ' αυτό τον τρόπο διαχρονικά. Στην Πάτρα, έρχονται όμως πλήρως φορμαρισμένοι στις 15 ιουνίου στα "Παλαιά Σφαγεία".

Στις 30 Ιουνίου η αγαπημένη Ευανθία Ρεμπούτσικα επιστρέφει στην γενέτειρα της και στο Αρχαίο Ωδείο, στο πλαίσιο του Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας.

Στις 22 Ιουνίου και ο Μανώλης Μητσιάς θα βρεθεί στο Αρχαίο Ωδείο σε μια συναυλία- αφιέρωμα στον μίκη Θεοδωράκη.

Στο Αρχαίο Ωδείο θα βρεθεί και ο Ομάρ Φαρούκ Θα πραγματοπιήσει μια μοναδική συναυλία στις 7 Ιουνίου. Μαζί του θα είναι και η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ιδιαίτερος και ανατρεπτικός, θα βρεθεί στην πάτρα έχοντας στις αποσκευές του τραγούδια που έχει αγαπήσει το κοινό του, στις 2 Ιουλίου.

Στις 6 Ιουλίου θα βρεθεί στην πάτρα ίσως το καλύτερο μουσικό σχήμα του χειμώνα που μας πέρασε. Ελένη Τσαλιγοπούλου, Δήμητρα Γαλάνη. Γιώτα Νέγκα θα συνυπάρξουν επί σκηνής παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

 

Στις 7 Ιουλίου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στην Πάτρα και στο Αρχαίο Ωδείο για να χαρίσει στο πατρινό κοινό μια μαγική βραδιά.

Στις 12 Ιουλίου η Μελίνα Ασλανίδου θα βρεθεί και Πάλι στην Πάτρα για μοναδική εμφάνιση στα Παλαά  Σγαγεία.

Την σκυτάλη θα πάρει ο Τάκης Ζαχαράτος που επιστρέφει στην πόλη του στις 14 Ιουλίου για ένα μοναδικό show. H Πέγκυ Ζήνα θε εμφανιστεί στην Πάτρα και στα Παλαιά Σφαγεία στις  21 Ιουλίου

Απ'ότι φαίνεται, η τελευταία μεγάλη συναυλία του φετινούμ καλοκαιριού στην Πάτρα θα είναι αυτή με την Νατάσα Μποφίλιου που θα πραγματοποιηθεί στα "Παλαιά Σφαγεία" τις 5 Σεπτεμβρίου.

Σταν,Μέλισσες, Δέσποινα  Βανδή, Έλενα Παπαρίζου και Άννα Βίσση φαίνεται οτι θα τραγουδήσουν στα πάρτυ που οργανώνει ο Χάρης Παναγοπουλος σε συνεργασία με το «Ακρωτήρι».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight