Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θα περιοδεύσει το καλοκαίρι και θα έρθει και στην Πάτρα η επιτυχημένη θεατρική παράσταση "Για Όνομα..."

Θα περιοδεύσει το καλοκαίρι και θα έρθει...

Πρωταγωνιστούν οι Βίκυ Σταυροπούλου, Φάνης Μουρατίδης, Αντώνης Λουδάρος, κ.α.

Ως μία εξαιρετικά ανθρώπινη κωμωδία, χαρακτηρίστηκε από πολλούς το έργο «Για Όνομα…» που ανέβηκε την περασμένη χειμερινή σαιζόν με πολλή μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία στην σκηνή του θεάτρου Αλίκη, στην οδό Αμερικής στην Αθήνα.

Για πρώτη φορά λοιπόν στην Ελλάδα παρουσιάστηκε η απολαυστική αυτή σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière «Για Όνομα…», σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος.

Μια συνάντηση για δείπνο ανάμεσα σε πέντε άτομα που συνδέονται στενά με φιλικούς και οικογενειακούς δεσμούς θα εξελιχθεί σε ρινγκ όπου ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του, που έχουν συσσωρευτεί μέσα στα χρόνια της γνωριμίας τους.

Αφορμή το όνομα που θα δοθεί στο μωρό που περιμένει το ένα ζευγάρι της παρέας, γιατί η επιλογή ονόματος δεν είναι τελικά καθόλου εύκολη ή αυτονόητη υπόθεση…

Συντελεστές

Μετάφραση: Θοδωρής Πετρόπουλος

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Σκηνικά-Κοστούμια: Αθανασία Σμαραγδή

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελένη Σκουλά

Βοηθός σκηνογράφου: Αλεξάνδρα Καψή.

Για την παράσταση και την μεγάλη απήχηση της μίλησε πριν λίγες μέρες στο κανάλι του Alpha, στην βραδινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου η Μαρία Κωνσταντάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράσταση αυτή διάρκειας 100 λεπτών θα περιοδεύσει το φετινό καλοκαίρι, ανά την Ελλάδα και θα έρθει και στην Πάτρα.

Δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί αν θα είναι στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου Πατρέων ή στο 35ο Φεστιβάλ Πάτρας του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight