Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ανοικτός διάλογος του ΣΥΡΙΖΑ για τον αθλητισμό- "Προχωράει το γήπεδο των Προσφυγικών"

Πάτρα: Ανοικτός διάλογος του ΣΥΡΙΖΑ για ...

Παρουσία του συντονιστή της Αθλητικής Επιτροπή Τάσου Πανταζίδη

Μια σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, με βασικό προσκεκλημένο τον Τάσο Πανταζίδη, συντονιστή της Αθλητικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνάντηση δεν ήταν κομματική, αλλά αντιθέτως ήταν ανοιχτή προς όλους όσους ενδιαφέρονται και έχουν σχέση με τα αθλητικά τεκταινόμενα του τόπου.

Η αίθουσα της εκδήλωσης ήταν κατάμεστη από κόσμο και σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη έμειναν ικανοποιημένα από την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτό το κάλεσμα. Άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αλλά και άλλων αθλημάτων, παράγοντες, προπονητές, αθλητές κ.α. προσήλθαν στην εκδήλωση για να ακούσουν, να ενημερωθούν, αλλά και να ρωτήσουν τους εισηγητές.

Ο Ηλίας Γρηγόρης, υπεύθυνος της Αθλητικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας, τόνισε, «θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην εξυγίανση του αθλητισμού. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός. Σας καλούμε να συμμετέχετε. Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε το νέο νομοσχέδιο του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, με τις δικές σας ιδέες».

Τη σκυτάλη από τον κ. Γρηγόρη, πήρε ο Κώστας Κόντης, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ, ο οποίος έκανε μια σύντομη περιγραφή για το τι παρέλαβε η νέα Διοικούσα του ΠΕΑΚ, «προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα και να λειτουργήσουμε τους χώρους του ΠΕΑΚ. Βρήκαμε υπέρογκα χρέη και ενδεικτικά σας αναφέρω χρέη προς τη ΔΕΥΑΠ 1.500.000 ευρώ και τη ΔΕΗ 500.000 ευρώ περίπου.

Τώρα καθόμαστε, κάνουμε τους υπαλλήλους πολλών κλάδων, για να βάλουμε μια σειρά. Ευτυχώς που και οι συνεργάτες μου είναι στο ίδιο κλίμα και χωρίς αυτούς (ενδεικτικά αναφέρω τον Κίμωνα τον Αποστολόπουλο, τη Βιβή Παπατσώρη, τον Αποστόλη τον Αποστολόπουλο) δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα.

Θέλουμε να αναδείξουμε τον Λαϊκό Μαζικό Αθλητισμό, να βάλουμε τον κόσμο μέσα στα γήπεδα. Να υλοποιήσουμε την αποστολή του ΠΕΑΚ.

Θέλουμε να είστε κριτικοί απέναντί μας και να μας βοηθάτε με τις ιδέες σας».

 

 

Ο Τάκης Τσιβγινίδης, υπεύθυνος για τον τομέα ποδοσφαίρου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας δήλωσε, «Διώξανε τον κόσμο απ’ τα γήπεδα και τους κλείσανε στην τηλεόραση. Κατάντησε η Πάτρα, να παίζει η Παναχαϊκή με 37 φιλάθλους. Αντί να έχει ανάπτυξη η Ελλάδα μετά το 2004, κατάντησε ανυπόληπτη.Το Φεβρουάριο έχουμε εκλογές στην ΕΠΣ Αχαΐας. Κανένας απ’ αυτούς μέχρι τώρα δεν ενδιαφερόταν για τη φανέλα, παρά μόνο για να είναι παράγοντες.

Στόχος μας πρέπει να είναι το υγιές ποδόσφαιρο, μακριά από τζάκια, με φιλάθλους και όχι οπαδούς».

Ο κ. Αντρέας Στρατής, μέλος του Συντονιστικού της Αθλητικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, «Ευελπιστούμε ο Κοντονής να περάσει το νομοσχέδιο μέχρι τον Μάιο, γιατί θα είναι προς όφελος του ποδοσφαίρου».

Τέλος, ο κ. Τάσος Πανταζίδης, συντονιστής της αθλητικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε μεταξύ άλλων, «Έχουμε μιλήσει με αθλητές, με προπονητές, με παράγοντες του αθλητισμού, με γονείς κ.α. απ’ όλη την Ελλάδα. Από το 2012 ήμασταν έτοιμοι. Γνωρίζαμε τα προβλήματα της Πάτρας».

Για το γήπεδο των προσφυγικών, «βασική Προτεραιότητά μας ήταν το γήπεδο των προσφυγικών. Η προηγούμενη Κυβέρνηση έδινε υποσχέσεις εκατομμυρίων με άδεια ταμεία. Το γήπεδο τώρα, προχωράει».

Όσον αφορά το θέμα της Αγυιάς (ΠΕΑΚ) δήλωσε, «επιτέλους νοικοκυρεύεται το ιδιοκτησιακό θέμα. Θέλουμε να αξιοποιηθεί για τον λαό της Πάτρας».

Ενώ για την ΕΠΟ τόνισε, «Κατέρρευσε η φιλολογία της ΕΠΟ για ακόμη μια φορά. Ζητάγαμε από την ΕΠΟ να εφαρμόσει αυτά που προβλέπει η UEFA».

 

ΠΗΓΗ: salos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις