Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Να φύγουν, το συντομότερο δυνατό!

Να φύγουν, το συντομότερο δυνατό!

Του Θανάση Νταβλούρου

Η κατάσταση στο λεγόμενο Προσφυγικό είναι πια ανεξέλεγκτη. Το χάος που επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά και στην Ειδομένη είναι αδιανόητο για κάθε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα.

Μόνο που επί των ημερών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η Ελλάδα έχει πάψει, δυστυχώς, προ πολλού, να είναι ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.

Διαλύουν τα πάντα και, όπως πάνε, σε λίγο, δεν θα έχουν αφήσει τίποτα όρθιο! Οδηγούν τον τόπο με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη καταστροφή.

Δεν είναι μόνο το Προσφυγικό που δείχνει την ολέθρια ανικανότητα τους. Είναι και η εγκληματική αδράνεια τους ως προς την ολοκλήρωση της περιβόητης αξιολόγησης, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να ανεβαίνει συνεχώς ο λογαριασμός των δυσμενών κι επαχθών μέτρων που πρέπει να ληφθούν.

Βρισκόμαστε προ ενός νέου αδιεξόδου, είμαστε ένα βήμα από το να ζήσουμε πάλι τις εφιαλτικές στιγμές του περασμένου καλοκαιριού, με το φάντασμα της χρεοκοπίας να πλανάται για μια ακόμη φορά πάνω από τη χώρα.

Και ως προς αυτό, δεν φταίει κανένας Τόμσεν και κανένα ΔΝΤ που προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν, προκειμένου να αποποιηθούν των εγκληματικών ευθυνών τους.

Αλήθεια, δεν καταβαίνουν ότι η ελληνική κοινωνία τους έχει πάρει, πλέον, χαμπάρι; Τα παραμυθάκια τελείωσαν και αποτελούν μειοψηφία στο εκλογικό σώμα, που επανειλημμένως εξαπάτησαν.

Και γι’ αυτόν το λόγο, δεν χωράει καμιά απολύτως αμφιβολία ότι η καλύτερη υπηρεσία που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον τόπο είναι να φύγουν, μέσω της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις